Ból dupy macie, miałem już 4 bmw w życiu i nie chce mieć innej marki. Posiadacz Tico albo jakiegoś innego śmiesznego samochodu nazwie mnie dresem albo wieśniakiem, ale w ch*ju to mam i może mi ojeb*ć petardę.
Wieśniaki z Warszawki się bawią, tata dał to można zaj🤬 na śmierć. Widać że za swoje nie kupił.
Za tą szybę i widoczne blachy ktoś złoży donos i mu dowód policja zabierze.
@up zabolało wieśniaka że w wawie mieszkają same wieśniaki? Zresztą w Warsaw shore Ekipa z Warszawy pokazała klasę i styl bycia buraka z Warszawy. Warszawka to wieśniaki i koniec. nie muszę tyrać bo mam o wiele droższy samochód od przedstawionego zaj🤬ego na śmierć BMW przez wieśniaków z wawki. Nie mieszkam w kozich workach, wystarczy spojrzeć w rubryczkę "skąd" i daleki jestem od donosów, ale ktoś taki może się napatoczyć.
Sam se kup maść bo to Ciebie boli dupa żeś wieśniak z Warszawy.
No i wszystko jasne buraku z białego stoku, ja przynajmniej nie muszę pisać Warszawa po Hebrajsku, Rosyjsku albo Mudżahedińsku a Ty buraku sam się wstydzisz skąd jesteś i piszesz dumnie - Беласток . Problem jest taki że połowa jak nie 3/4 obecnych mieszkańców Wwa to buraki napływowe takie jak Ty....U siebie na wsi brylujesz że jesteś koko dżambo, a tu w WWa zasuwasz po 16h na dobę donosząc na kolegów żeby dorobić się na kosmiczne wozidło.
No nie powiem, ja się nie ograniczam tylko do googla jak Ty. Znam się trochę na tym, to mój drugi środek zarobkuWiem że dla Ciebie internety to zbyt rozległa sprawa a Google to już kosmos, więc pomogę - proszę
Warsaw Shore :
Eliza (20l.) Pochodzi z Tuliszkowa
Paweł (22l.) Pół Włoch - pół Polak. Z Toskanii przeprowadził się do Poznania.
Ania "Mała". Pochodzi z Będzina
Ewelina (19l.) Przyjechała ze Zgierza
Trybson (Paweł, 22l). Pochodzi z Sosnowca
Mariusz z Płońska
Ania (z okolic Wrocławia)
Wojtek (25l) Poznaniak.
Faktycznie sama Warszawa....