Wysłany:
2015-01-14, 12:53
, ID:
3742197
1
Zgłoś
@up..
A ja mam wrażenie graniczące z pewnością, że na Sadisticu nie ma już innych użytkowników jak zj🤬e, zazdrosne cebulaki... C🤬j tam czy ktoś lubi motocykle czy nie, obrzucanie się inwektywami musi być o to czy ktoś się zna na stopach metali czy nie...
Nosz k🤬ica-przelewica mnie zalewa jak to czytam, a stronię od tego właśnie przez zerowy poziom komentarzy Waszych, użytkowników Sadistica. Niegdyś fajnej stronki tworzonej przez ludzi, z inicjatywami a nie przerzucaniem gówna z innych portali... Kiedyś, bo dziś areny jechania sobie po matkach.. Polonia Frustrata Cebulata w pigułce. Winszuję!
Na marginesie: miałem kiedyś rower z nalepką CR-Mo i nazywał się Panasonic... teraz mam exc 525 i w serwisówce jest napisane, że to stop stali z chromem i molibdenem... I jebią mnie proporcje, ważne że się fajnie nak🤬ia nawet jeśli istnieje na tym portalu c🤬l, który zjebie mnie za to, że nie znam stosunku tych metali więc gówno wiem. Żryj gówno wszechwiedzący-strofujący!!
A co do stosunku do przyrody to polecam przeczytać artykuł w magazynie łowieckim "Sezon" z Łukaszem "Qrakiem" Kurowskim zamiast wyrabiać sobie zdanie w oparciu o morały pani Bożeny na lekcjach "środowiska"...
Uprzedzam, nie jestem bogaczem, lubię ryć las i gówno mnie obchodzą Wasze pasje. Nie będę się zniżał do poziomu komentarzy co po niektórych ale polecam się czasem ugryźć w mózg ( o ile od zalewu internetowego gówna jeszcze nie zmienił się w szlam).
nie pozdrawiam!