Co Ty p🤬lisz Ty ruska onuco? Za to co się działo po wojnie w Polsce odpowiedzialni są kacapy i nikt inny.
Na wyspiarzy przyszła sprawiedliwość dziejowa za Jalłtę!😡Za wsadzenie Polski i 1/3 Europy do stalinowskiego gułagu!Za gehennę siermiężnego powojnia,z odcięciem od cywilizowanego świata-naszych Rodziców i Dziadków!Za odbudowywanie się za żydowskie ,amerykańskie dolary,"cukierki nad Berlinem" dla szwabskich dzieci Hitlerjugend,gdy mojej Matce,na gruzach Warszawy-schodziły paznokcie z głodu!Za Jej stracone dzieciństwo i gehennę życia w staliniżmie,gdzie Jej,Matki Ojczyzna spływała krwią Jej,Ojczyzny -Najwartościowszych Synów,którym udało się przeżyć wojnę! Za naszą mękę I WIECZNĄ PRZEGRANĄ JAKO PAŃSTWA-w beznadziejnym dziedzicznym rozkładzie i indolencji-postkomuny!😡 Masz,zgniła Brytanio,swoją ,nareszcie sprawiedliwą za to zapłatę!😡Ze swoimi pacynkami-królami,którym służacy wyciskali pastę do zębów na szczoteczkę i prasowali sznurowadła! ŚMIESZNA Brytanio!😡
nie zesraj sie, za chwile bedziesz mial to samo w twojej koziel wolce, a od angoli to ty mozesz sie uczyc
Przytoczyłam tylko suche fakty historyczne;widać w nich RACJĘ-po pańskiej CHAMSKIEJ reakcji!😁😁😁Pomiatanie polskimi lotnikami,którzy wygrali Bitwę o Anglię i narażali życie w obronie wsobnych,wyspiarskich tyłków,a nawet ich (lotników) nie zaproszono na Defiladę Zwycięstwa i kazano zapłacić za wylatane w lotach bojowych paliwo!Nie mieli z czego-to..ci "od których mam się uczyć"-potrącili sobie te koszty z depozytu polskiego złota,złożonego przez Polskę w Anglii;polskim lotnikom..oferowano pracę tylko jako..BARMANÓW!😡 o KRADZIEŻY sukcesu rozszyfrowania Enigmy przez polskich matematyków-I przypisanie przez brytoli tego sukcesu SOBIE-nie wspomnę!Chcesz się płaszczyć przed degeneratami i ssać z uwielbieniem ich zwiotczały cycek-to sobie ssij!😁😁😁Widocznie takie masz ch..we poczucie honoru i tożsamości narodowej,to cię zawsze będą trącać nogą na świecie,gdzie byś się nie pojawił! Zatrudniać do zbierania szparagów,za stawki,za jakie nie zgodzi się pracować żaden niemiec,odszczurzać kanały brytanii i wynosić baseny po roślinkach-byłych ss-manach ze szwabskich umieralni starców! NIE TAK BY DZIŚ POLSKA WYGLĄDAŁA, GDYBY POLSKI NIE WSADZONO W JAŁCIE DO STALINOWSKIEGO GUŁAGU!😡Na marginesie;meldunki I ZDJĘCIA z brytyjskich przelotów zwiadowczych nad Auschwitz i innymi obozami koncentracyjnymi-brytyjczycy ODNOSILI SKRZĘTNIE DO ARCHIWUM i..ciiisza panowała!A mogli przerwać to ludobójstwo!A ja.."mam się od nich uczyc"bo tak uważa jakiś niedorozwój intelektualny,nie potrafiący z faktów historycznych wyciągnąć podstawowych wniosków!😡
..jak plemię z twego nicka-"umysł też masz malutki"!😁😁😁Ruscy PALUCHA U NOGI NIE POSTAWILIBY NA POLSKIEJ ZIEMI,GDYBY NIE HITLER,JEGO "PARCIE NA WSCHÓD" I PAKT "RIBBENTROP-MOŁOTOW"-KTÓRY TRWA DO DZISIAJ! A "ruskich onuc" to sobie w rodzinie poszukaj,ćwierćinteligencie,PRODUKCIE PPOSTKOMUNY!😡