Ci to przynajmniej nam nie wciskają Zielonego Ładu, drogiego gazu z USA, technicznego zboża z Ukrainy, Żydowskich świeczek do sejmu, Paktów Imigracyjnych UE, Traktatów pandemicznych WHO, tzw. "równości" wg. ELGJEBETÓW według ONZ, nie rozbrajają naszej armii (Ukrainiec Dudenko) , nie pozywają nas w Strasburgu za zamykanie granicy dla syfu z Ukrainy.... długo by wymieniać...
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJacy wspaniali ci rosjanie!
Co tam wlatujące co raz rakiety, co tam kilkuletnia wojna hybrydowa, rzesza siatek szpiegowskich i fabryki trolli zalewających polski Internet Prawdziwi k🤬a łaskawcy.
Nie wspominając o finansowaniu w całej Europie organizacji eko-terrorystycznych.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.O k🤬a! Trolle internetowe! To ja już rozumiem dlaczego tak się boicie tej Rosji!
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemNie boję się kacapów. Ja nimi gardzę. Tak jak ukrami, białorusinami i całą resztą tej rusińskiej zarazy.
A działania trolli są na dłuższą metę bardzo szkodliwe społecznie. Powinieneś coś o tym wiedzieć
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jak widze jak ktoś pisze RoSSja to wiem że mam doczynienia albo z ......... albo z propagandystą mającym za zadanie polaryzować społeczeństwo i budzić nienawiśc aby łatwiej było namówić Polaków aby umierali za Banderland.
To dlaczego państwa zachodnie nie chciały tej ustawy? A ja Ci powiem czemu, bo wtedy p🤬lona komunistyczna UE by nie mogła również wpływać na Gruzję.
O k🤬a! Trolle internetowe! To ja już rozumiem dlaczego tak się boicie tej Rosji!
Czyż to nie Polacy - Kaczyński wspierał Gruzję w rozwoju i budowaniu demokracji?
Czyżby coś poszło nie tak ??
Podpowiedzcie mi !
Widzisz synek,sam się p🤬lnąłeś i to dwa razy - nie piszę z dużej litery narodowości kurewstwa, które gnębiło nasz naród przez wieki, to po primo; po secundo napisałeś Banderland, c🤬j że z dużej litery, ale i tak określiłeś przynależność do pseudopolaków typu Siriuz, prawdziwy Polak i inne durnie
Widzisz synek,sam się p🤬lnąłeś i to dwa razy - nie piszę z dużej litery narodowości kurewstwa, które gnębiło nasz naród przez wieki, to po primo; po secundo napisałeś Banderland, c🤬j że z dużej litery, ale i tak określiłeś przynależność do pseudopolaków typu Siriuz, prawdziwy Polak i inne durnie
Ciebie powinni skasować admini, bo swoje argumentacje i wysrywy są na poziomie totalnego głupka (nie mówiąc, że kiedyś sam napisałeś o ruskim trollingu za pieniądze). Takich przygłupów powinno odwiedzać ABW regularnie i nie chodzi o odmienność poglądów tylko wręcz szkodliwe działanie przeciw Polakom
Kaczyńscy to zawsze były zwykle przygłupy i nie mieli nigdy i na nic wpływu. A po prawdzie to tylko największa finansjera ma wpływ na wybory, w tym w Gruzji
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Za to zj🤬y zachód wraz z UE doj🤬 30% skumulowanej inflacji, a w niektórych branżach 100%, wzrost kosztów życia, cen energii, paliw... wszystko jest w c🤬j droższe. Wiec sorry, wole już żeby Ruskie trolle zalewały internet. J🤬 zielonych komuchów, jakby Ruscy ich rozj🤬i to wcale bym sie nie pogniewał.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem"A u was murzynów biją!".
Jeśli myślisz, że w tak prymitywny sposób uda ci się zmanipulować naszą dyskusję na twoją korzyść, to jesteś głupszy niż do tej pory podejrzewałem.
Sugeruję nie przyp🤬alać się do jednego przykładu, tj. farm trolli, tylko spojrzeć na całokształt wrogości kacaplandu wobec Polski.
No wiesz, wojna hybrydowa, siatki szpiegowskie, próby sabotażu i te sprawy...
I żebyś się nie przyp🤬olił do kolejnego bzdetu: zgadzam się, j🤬 zielonych, ale tak samo i czerwonych.
A twoi kochani ruscy idąc rozj🤬 zielonych na zachodzie, po drodze musieliby wpierw rozj🤬 biało-czerwonych.
Chciałbyś, żeby Polska spłynęła krwią?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No wybacz, ale na przykład zła Rosji sam podałeś internetowych troli, a teraz dorzuciłeś do tego ogólne hasła o wojnie hybrydowej, siatkach szpiegowskich i sabotażach
Jakbym był lewakiem to skwitowałbym to krótko - teorie spiskowe.
Rzecz w tym, że nie czuję żadnych negatywnych działań ze strony Rosji,
Nie, Ruscy nie muszą przez nas przejść, żeby rozj🤬 zachód,
jestem niemal pewny, że zachód broniąc się przed Rosją rozdepcze Polskę, dokładnie tak samo jak zrobił to z Ukrainą.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem