podpis użytkownika
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.Ja p🤬lę. No manipulacja. Robią Wam ze łbów kapustę. Statystyki zgonów z września 2019 są wyższe niż z września 2020. No j🤬y urząd stanu cywilnego to ma na stronie oficjalnej. Co Wy k🤬a, debili z siebie dajecie robić? Nie ma żadnej pandemii. Jest kolejna, zmutowana grypa k🤬a. Kropka. No c🤬j mnie strzela na te p🤬lone bezmózgowe reakcje. Laski szkoda. R🤬ałbym
a ch*j mnie obchodzą statystyki, kazali nosic szmate na mordzie to nosze bo mi nie przeszkadza ani mnie nie dusi bo jestem silny i zdrowy a jak zdechlak zaklada i go dusi to ch*j niech z domu nie wychodzi albo trzeba bylo zdrowiej zyc albo niech zdycha jak jest za slaby nosic maseczke, ale k***isko nie bedzie pluc ludziom na mordy bo rzad im kazal maski nosic a ona sie buntuje suka. a w anglii podczas 2wś też sie buntowali jak rzad kazal po zmroku swiatla gasic zeby niemieckie bombowce nie widzialy wiosek to tez sie k***y buntowaly i na zlosc wlasny dom oswietlali dookola jak tarcze strzelecka?