Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
W klinice California Eye Associates w Newport Beach w Kalifornii okulista usunął kobiecie 23 soczewki.
Pacjentka nie wiedziała, że trzeba je zdejmować na noc przed pójściem spać i codziennie rano zakładała nowe XD
WHITE KNIGHT HERE:
ODP🤬L się od Flodzi, która codziennie dba aby poziom sadistica leciał na ryj... a Ty co robisz dla tego portalu?
Idę na jakość, a nie ilość swoich komentarzy, gdzie nie rzadko mój jeden komentarz stający się najlepszym komentarzem jest bardziej merytoryczny i bardziej treściwy, niż 20 nowych tematów na głównej.
noszę soczewki 15 lat i nie raz zasnąłem w soczewkach naj🤬y. I nigdy nie sp🤬alały one z tęczówki gdzieś pod powiekę. raz założyłem jedną na drugą bo się poj🤬em i też nic takiego się nie stało jedna przykleiła się do drugiej i tyle. Jedyny sposób żeby osiągnąć taki efekt to założyć soczewkę na lewą stronę LOL