Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
2UP@ bo osoba jadąca na wózku przez cały parking jest w większym niebezpieczeństwie! takie to k🤬a trudne?
On nie odskoczy, nie zatrzyma sie w miejscu, nie przyspieszy i tak dalej. Jeszcze osoba na wózku jest w wzroście dziecka więc jeszcze gorzej zauważyć ich cofając. Nie mogą się wychylić za auta żeby zoabczyć czy właśnie jakiś baran nie cofa auta 10km/h
Wk🤬iają mnie osoby parkujące na takich miejscach. Gdyby było "miejsce dla osób z małym k🤬sem" to ludzie są tak leniwi że i tak by parkowali.
Dużo ludzi oszukuje że jest niepełnosprawna. Moja sąsiadka stawia samochód pod blokiem na miejscu dla niepełnosprawnych bo ma kartę męża który umarł już z 5 lat temu a j🤬a nadal staje na tym miejscu. Wk🤬ia mnie bo nie szanuje niepełnosprawnych ludzi.(prawdziwie niepełnosprawnych a nie takich co palcem jednym nie mogą ruszać i mają rentę i grupę inwalidzką)
kiedyś jak ktoś się urodził i było z nim coś nie tak to zrzucano go ze skały, teraz dostaje forsę za to że żyje... Po za tym jedno misce dla kalek zajmuje 3 normalne i zawsze jest ich kilka i wszystkie zawsze puste.
Może gdyby miejsc dla inwalidów robiono 4,6 przed supermarketem to by k🤬a ludzie szanowali.
Ale nie k🤬a! Trzeba ich naj🤬 80! Przyklad? Poznań City Center- CH będące porażką pod każdym względem postanowiło zrobić po 20 miejsc na każdym z 3542341 poziomów parkingu i nie ma c🤬ja aby ich nie traktować jak normalnych miejsc postojowych. Wielki karny k🤬s za takie rozwiązania.
Powiedzcie o co k🤬a chodzi z #tymi #żydowskimi #napisami? Brak słów, j🤬a pseudo moda zza oceanu...
To z Twittera. To taka alternatywa dla pejsbuka. Polecam. Ale nie o tym. Wszystkim tym którzy parkują na miejscach dla inwalidów życzę z całego serca kalectwa. Bardzo mnie to wk🤬ia. Życie im doj🤬o wystarczająco. Ktoś wcześniej napisał że kiedyś takich ludzi się zrzucało ze skały. Nie żyjemy kiedyś tylko teraz i inteligencja idzie ramię w ramię z człowieczeństwem. Gdybyś żył w owych czasach twoje IQ pozwalałoby tylko na pasanie bydła. Ewentualnie w latach młodzieńczych na j🤬iu cię w dupę przez bywalców domów miłości.