Amerykanie to durnie. Rząd ich urobił tak samo, jak urabia Nas teraz rząd RP. Sieczka w głowie i zero sprzeciwu, bo są nieświadomi! Dlatego nie dajmy sobie wmówić tej papki, którą codziennie wciska Nam kochany premier!
Cytat:
9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet
10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją.
Cytaty z "10 zobowiązań PO"
Cytat:
3. Obniżenie podatków i “danin publicznych”.
Cytat z expose Donalda Tuska!!! A CO TERAZ MAMY?! Podnoszenie akcyz i VAT'u!
bankier.pl/wiadomosc/Od-2012-w-litrze-paliwa-15-groszy-akcyzy-wiecej-2... proszę!
Cytat:
34. Wprowadzenie polityki solidarnego państwa.
Dla mnie solidarnie znaczy demokratycznie, nie wiem jak dla Was. Dlatego ACTA może sobie kochany premier wsadzić w...
Cytat:
42. Zwiększenie miejsc pracy dla ludzi powyżej 50 roku życia.
A co tam, ja bym od razu spróbował zwiększać ilość miejsc pracy ludziom do 67 roku życia. Potem mogą zdychać, przecież i tak nie będą już potrzebni państwu, ba!, będą dostawać emerytury! Przecież to się nie godzi w "nowoczesnym" państwie!
Cytat:
57. Odbudowa zaufania obywateli do władzy
58. Ograniczenie przywilejów władzy
59. Likwidacja zagrożeń korupcyjnych.
Komentarz sam ciśnie się na usta: HAHAHAHA!!!
Cytat:
68. Zmiana sposobu prowadzenie polityki zagranicznej.
69. Dbanie o interesy Polski w UE
70. Udział Polski w dbaniu o bezpieczeństwo światowe.
No tak, liżmy dupę ruskom, sprzedajmy, co mamy, i co może dać nam korzyści (gaz łupkowy). Wprowadźmy bezsensowne umowy nie pytając o zdanie narodu, bo przecież tego chce USA! Pozwóly UE naruszać naszą suwerenność, przecież założeniem UE było nienaruszanie suwerenności państw członkowskich! TO, K🤬A, JEST LOGICZNE!
Ludzie, pokażmy władzy, że TO MY NARÓD POLSKI, LUDZIE, KTÓRZY NIEGDYŚ BYLI BRANI ZA NARÓD NIE DO ZNISZCZENIA I NIE DO PODPORZĄDKOWANIA SIĘ MAMY WŁADZĘ, NIE JEDNA OSOBA, KTÓRA I TAK MA NAS ZA NIC!
Cytat:
Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie.
Myślę, że każdy z tu obecnych wie, czyj to cytat. Nie jest to autorytet, ale daje do myślenia. Nie dajmy się przerobić w lunatyków idących, jak im ktoś rozkaże.
Co do administratorów. Jeżeli komentarz narusza regulamin, karać, ale komentarz myślę, że w miarę trafny.