A to tak te偶 racja osoby co same se zj馃がy 偶ycie cz臋sto zamiast widzie膰 swoj膮 win臋 to zwalaj膮 na wszystko inne.
Nie dajcie si臋 wci膮gn膮膰 w tak膮 prymitywna propagand臋. Go艣膰 jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Ch艂opak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj 偶adnych ukropow
Ludzie nie dajcie si臋 sterowa膰 przez takich przyg艂up贸w
Nie dajcie si臋 wci膮gn膮膰 w tak膮 prymitywna propagand臋. Go艣膰 jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Ch艂opak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj 偶adnych ukropow
Nie ogl膮dam telewizji, to nawet nie jest kwestia czy nie wiem kocham Ukrai艅c贸w i za wszelk膮 cen臋 b臋d臋 ich broni艂,<nie raz zdarzy艂o mi si臋 ich skrytykowa膰 wi臋c no> istota polega na tym 偶e zdaje sobie spraw臋 偶e kacapy b臋d膮 zdolne do wszystkiego by na ka偶dym polu Ukrai艅c贸w oczernia膰. Kolejna sprawa 偶e nie mam zamiaru za nic wspiera膰 sk馃がia艂y kraj jakim jest wielka rosja z 2 armi膮 3 艣wiata p馃がlone gnidy chodz膮ce po tym 艣wiecie, dla mnie wspieranie takiego pa艅stwa agresywnego znaczy 偶e albo jest si臋 umys艂owo chorym i taki cz艂owiek nie ma wyobra藕ni albo i by膰 mo偶e ma si臋 jakie艣 wsparcie finansowe z ich strony, lub znowu albo taki cz艂owiek jest tak g艂upi 偶e nienawi艣膰 do Ukrai艅c贸w z powodu historii przy膰miewa im logiczne my艣lenie.
"By艂a akcja z 2 tygodnie temu gdzie m艂oda Ukrainka nad jeziorem si臋 do naga rozebra艂a i jaki艣 dziadek j膮 zacz膮艂 maca膰" A no by艂a no i co ? P馃がlni臋ta i tyle mo偶na o niej powiedzie膰.
Problem polega na tym 偶e cz臋sto osoby co krytykuj膮 Ukrai艅c贸w s膮 prokacapskie i na tym polega problem.
podpis u偶ytkownika
poker better than lifeco Ty p馃がlisz Przecie偶 s艂ycha膰 jak zaci膮ga ten ma艂y ukrainski kaszojad. Mam nadzieje, 偶e w nast臋pnym filmiku si臋 po艂amie
podpis u偶ytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochod贸w