Slava Ukrainie.
Jak ma mas reprezentowa膰 madka p0lka z takiej patologii, to ju偶 wol臋 ma艂ego ukra.
Slava Ukrainie.
Jak ma mas reprezentowa膰 madka p0lka z takiej patologii, to ju偶 wol臋 ma艂ego ukra.
Co ty pierodlisz s艂ycha膰 jak ma艂olat zaci膮ga ..... I nie jestem ruskim trollem ani ukrai艅skim bo r馃がam obie strony i takich mato艂贸w jak ty co by oddali swoj膮 matk臋 chocho艂膮 bo oni za nas walcz膮 chyba w waszych zj馃がych 艂bach walcz膮 i w TVN
O k馃がa poka偶 scen臋 z chwalebnym narodem wybranym zaa dzikich p贸l i ju偶 jeste艣 ruskim agentem ..... Ja pierodle ty wejs wyci膮gnij g艂owe z dupy i rozejrzyj si臋. Ps a sfiet艂ana i tak ci nie da zar馃がac tylko ci膮gnie kas臋 od ciebie i nawet bym ci odradza艂 j膮 r馃がa膰 bo prawdopodobnie z艂apiesz Adidasa od niej i b臋dziesz potem p艂aka膰
Nie dajcie si臋 wci膮gn膮膰 w tak膮 prymitywna propagand臋. Go艣膰 jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Ch艂opak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj 偶adnych ukropow
Ludzie nie dajcie si臋 sterowa膰 przez takich przyg艂up贸w
Zagl膮dam tu rzadko, przewa偶nie jak si臋 nudz臋 w pracy, od 2-3 lat tu jest tak nachalna propaganda ukropska i wzajemne lizanie jaj Ukra, 偶e to serio a偶 pod p艂atnych trolli podchodzi, albo faktycznie n臋dz臋 umys艂ow膮 co z piwnicy nie wychodzi a TVN i Polsaty sraj膮 mu w 艂eb jednyn膮 prawd臋, i 艂yka jak p臋to. By艂a akcja z 2 tygodnie temu gdzie m艂oda Ukrainka nad jeziorem si臋 do naga rozebra艂a i jaki艣 dziadek j膮 zacz膮艂 maca膰, no i szukam filmiku na Wykopie(uwa偶a艂em to za portal dla gimbazy)z nud贸w, natkn膮艂em si臋 na dyskusj臋 o Sadistic. Jaki艣 dzieciak pisz臋, 偶e to przecie偶 portal upo艣ledzonych peda艂贸w co z piwnicy nie wychodz膮, nieudacznik贸w itd. Szkoda, 偶e zrzuta nie zrobi艂em, ale gimby z Wykopa 艣miej膮 si臋 otwarcie z Sadoli, a to ju偶 k馃がa nisko trzeba upa艣膰 hehe.
Nie ogl膮dam telewizji, to nawet nie jest kwestia czy nie wiem kocham Ukrai艅c贸w i za wszelk膮 cen臋 b臋d臋 ich broni艂,<nie raz zdarzy艂o mi si臋 ich skrytykowa膰 wi臋c no> istota polega na tym 偶e zdaje sobie spraw臋 偶e kacapy b臋d膮 zdolne do wszystkiego by na ka偶dym polu Ukrai艅c贸w oczernia膰. Kolejna sprawa 偶e nie mam zamiaru za nic wspiera膰 sk馃がia艂y kraj jakim jest wielka rosja z 2 armi膮 3 艣wiata p馃がlone gnidy chodz膮ce po tym 艣wiecie, dla mnie wspieranie takiego pa艅stwa agresywnego znaczy 偶e albo jest si臋 umys艂owo chorym i taki cz艂owiek nie ma wyobra藕ni albo i by膰 mo偶e ma si臋 jakie艣 wsparcie finansowe z ich strony, lub znowu albo taki cz艂owiek jest tak g艂upi 偶e nienawi艣膰 do Ukrai艅c贸w z powodu historii przy膰miewa im logiczne my艣lenie.
"By艂a akcja z 2 tygodnie temu gdzie m艂oda Ukrainka nad jeziorem si臋 do naga rozebra艂a i jaki艣 dziadek j膮 zacz膮艂 maca膰" A no by艂a no i co ? P馃がlni臋ta i tyle mo偶na o niej powiedzie膰.
Problem polega na tym 偶e cz臋sto osoby co krytykuj膮 Ukrai艅c贸w s膮 prokacapskie i na tym polega problem.
Nie wiedzialem ze polskie dzieci maja wschodni akcent
Tu historia nie ma nic do rzeczy. Zaburzone dzieci bez koleg贸w, doros艂e przegrywy i wszelkie jednostki aspo艂eczne potrzebuj膮 wroga. A na wroga najlepiej nadaje si臋 imigrant. No i oczywi艣cie 呕yd, ale to akurat nasza polska specjalno艣膰. Z wiadomych powod贸w podsyca to ruska propaganda przez swoich influencer贸w maskuj膮cych si臋 jako niezale偶ni, czy obywatelscy dziennikarze i przez media spo艂eczno艣ciowe. A idioci 艂ykaj膮 i daj膮 si臋 prowadzi膰 jak na smyczy, cho膰 my艣l膮, 偶e maj膮 w艂asne zdanie.