Ja te偶 s膮dz臋 偶e tu polec膮 maczety kiedy艣 i to tak za jakie艣 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jeste艣my niekompatybilni z nimi i tyle
podpis u偶ytkownika
Uwierzysz w Boga, je艣li poka偶臋 Ci Diab艂a ?Zaorany jak szmata przez sadoli, zgaszony jak pet, sponiewierany, b臋dziesz nadal tutaj siedzia艂, bez honoru i godno艣ci. Bo nic wi臋cej nie potrafisz
I dalej b臋dziesz rzyga艂 tymi wysrywami
ja tam nie widz臋 Ukrai艅ca, ten dzieciak to moim zdaniem Polak, stanowczo za dobrze po polsku przeklina, a babsztyl rzuci艂 si臋 na dzieciaka z 艂apami, policja powinna si臋 ni膮 zainteresowa膰
Ja te偶 s膮dz臋 偶e tu polec膮 maczety kiedy艣 i to tak za jakie艣 8 do 10 lat daje ..... No sorry ale no my po prostu jeste艣my niekompatybilni z nimi i tyle
Jak na ukropa to dobrze po polsku pyskuje
Obci膮gacze banderowskiego p臋ta ju偶 si臋 zlecieli by broni膰 UPAdli艅skiego g贸wna i szkalowa膰 Polak贸w To was w艂a艣nie wszystkich 艂膮czy wy 艣miecie - nienawi艣膰 do Polski i Polak贸w.
Tu jest ukrofobia og贸lna i wszystko b臋d膮 robi膰 偶eby na Ukrai艅c贸w zwalnia膰. Tylko czemu? 殴li Ukrai艅cami robot臋 podebrali, bo pracuj膮 a nie tn膮 w c馃がja? Odbili im kobiety bo nie s膮 ulanymi wiecznie nienawidz膮cymi nikogo knurami? A nie to napewno przez Wo艂y艅.
Najgorsze jest to 偶e gadasz na swoich i udajesz Polaka. Chyba 偶e w pijackim 艂bie uj馃がo ci si臋 偶e jeste艣 Polakiem?
Nie dajcie si臋 wci膮gn膮膰 w tak膮 prymitywna propagand臋. Go艣膰 jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Ch艂opak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj 偶adnych ukropow
Ludzie nie dajcie si臋 sterowa膰 przez takich przyg艂up贸w