podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale doj🤬 się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale doj🤬 się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
Słowa "lewica"/"prawica" są używane do zbyt wielu znaczeń aby miało sens kłócić się o ich sens.pis i prawica. Ja p🤬lę
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Dlatego powiem: PiS to partia NARODOWO-SOCJALISTYCZNA.
To byś debilu miał tu dzisiaj drugą Białoruś / Rosję / Węgry.
Łiiii, kwiii, łiiii. kwiii, łiiiiiui, kwiii Prosiaki prawaki. J🤬 PiSowskie świniok🤬y! Prawactwo zaorane, wyp🤬alać na wschodnią ścianę
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale doj🤬 się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Tyle że wśród kurew są:
* takie które wykonają zleconą pracę uczciwie, a jak klient np. zasłabnie to jeszcze pomogą
* takie które oszukają z zapłatą, okradną mieszkanie, i wyślą kumpli z wizytą
A co do drapania się, właśnie mnie swędzi. I nie tam gdzie powinno.
Akurat na Sadolu kanarka w dupie bym się zdziwiła gdyby nigdy nie było.odbyt, kto przez niego przejdzie kanarkiem się nazwać nie da rady.
U mnie atopowe. Tym razem, brzeg majt na nodze. Niby rozwiązanie samo się narzuca, ale w praktyce przylepianie się do fotela fajne nie jest (wspominam o tym bo wiem że na myśl o gołej psiosze na skórze fotela będziecie się cieszyćCo do swędzenia, zbadaj się:
"Świąd fragmentu skóry (tzw. zlokalizowany) zwykle występuje jako objaw towarzyszący infekcjom bakteryjnym, wirusowym (opryszczce), grzybiczym (łupieżowi, grzybicy), pasożytniczym (świerzbowi, wszawicy), atopowemu zapaleniu skóry, pokrzywce, wypryskowi, łuszczycy, nowotworom skóry."
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.