"ciekawe ile moherów" hahaha k🤬a walcem bym rozjeżdżał takie p🤬dy jak ty...
Wiecie co mnie wk🤬ia od niedawna zamieszkalem w usa <przez zj🤬ego tuska> i wyczailem ze godzine dziennie jest puszczana tv trwam , i doszedlem do wniosku ze to chyba jedyna telewizja ktora dba o wartosci patriotyczne i wiadomosci nie skupiaja sie na pedealach albo traktorach <widzialem taki reportaz w faktach> co prawda co troche stronicowi jesli chodzi o PIS(da) ale k🤬a owiele bardziej mnie interesuje np to ze zmarla kobieta ktora przez cale zycie walczyla z komunizmem i byla bardzo wielka patrtotka niz to ze tusk sie krzywo popatrzyl na kaczynskiego a palikot mrugnal do grodzkiego , dziekuje
niestety sa rzeczy ktore tylko my sami dostrzegamy. Ale zeby dostrzegac pewne rzeczy trzeba popatrzec na to co sie dzieje w polsce z innego kraju , w polsce TRWAM= mohery , rydzyk , kosciol , za granica TRWAM= patriotyzm, rzeczowe informacje , informacje o Polsce a nie o rzadzie no ale ok kazdy zyje w swoim malym swiecie
Po tym jak zobaczyłem 140 okejek pod tym, że tv trwam podaje obiektywne informacje stwierdzam, że nie jest dobrze w tym kraju ..... ładnie was rydzyk i kościół zmatolił ... ja p🤬lę