podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Pewnie jaki艣 stream.Paj臋czy zmys艂, wyczu艂a zagro偶enie.Taka to nic nie przypali na patelni.
idioci- 偶r膮 na chodniku
niech si臋 ciesz膮 , 偶e nie pomyli艂 peda艂y i nie rozjecha艂 na ament
To nie s膮 miasta tylko wiejskie chlewnie. W miastach jest 艣cis艂a organizacja ruchu - ulicami samochody zap馃がlaja, chodnikami ludzie spaceruj膮, a po torach p臋dz膮 poci膮gi.
Na dodatek mieli g臋b膮 jak krowa.
Usta si臋 zamyka podczas jedzenia.
Brudne hipisowskie g贸wno, kt贸re nawet nie potrafi je艣膰 jak cz艂owiek. Precz z takimi lud藕mi.
Ja p馃がl臋, ale wy musicie mie膰 偶a艂osne 偶ycie, 偶e si臋 tak dop馃がlacie. Przebywanie w waszym towarzystwie w realu to musi by膰 koszmar, ludzie od was sp馃がalaj膮 na kilometr. Zauwa偶y艂em to ju偶 w innych tematach, w kt贸rych si臋 wypowiadacie i widz臋, 偶e si臋 nie myli艂em. Do kompletu brakuje jeszcze tego co ma chroniczne b贸le odbytu.
podpis u偶ytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochod贸wI oczywi艣cie przyj馃がy bia艂orycerzyk musia艂 sie popisa膰 i kopn膮膰 w auto jakby mia艂o to jaki艣 sens. Ka偶demu mo偶e si臋 zdarzy膰 nie spojrze膰 w lusterko albo nie wyczu膰 odleg艂o艣ci, mo偶e si臋 zapatrzy膰 czy cokolwiek innego.
Stream jak wp馃がla? Kto takie co艣 ogl膮da? 呕eby chocia偶 ugotowa艂a, jak Mak艂owicz czy Gordon Ramsay.
Ja p馃がl臋, ale wy musicie mie膰 偶a艂osne 偶ycie, 偶e si臋 tak dop馃がlacie. Przebywanie w waszym towarzystwie w realu to musi by膰 koszmar, ludzie od was sp馃がalaj膮 na kilometr. Zauwa偶y艂em to ju偶 w innych tematach, w kt贸rych si臋 wypowiadacie i widz臋, 偶e si臋 nie myli艂em. Do kompletu brakuje jeszcze tego co ma chroniczne b贸le odbytu.
Ja tam wol臋 jak kobitka ma mniejsze cycki. Przynajmniej po latach ma takie same, a nie obwis艂e torby.
Ja tam wol臋 jak kobitka ma mniejsze cycki. Przynajmniej po latach ma takie same, a nie obwis艂e torby.