podpis użytkownika
By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.A ja nie czytam gazet, nie oglądam TV. Przeglądam internet, czyli czytam to, co chcę czytać. I zdecydowanie wolę Tuska i PO niż psychopatę kaczkę ze swoimi giermkami, którzy są w stanie sprzedać własny kraj i matkę żeby mieć pełnię władzy (którą już mieli, dwa lata za długo). Tak samo z SLD z karierowiczem Napieralskim, którego jedynym celem jest objęcie urzędu Premiera. PSL pchają się tylko do koryta i z każdym wejdą w koalicję. RPP nie ma nic do zaoferowanie poza happeningami a PJN to takie zakłamane mordki, które przekonały prawie 50% Polaków, że Kaczyński jest fajny. Mikke zrobi za dużo złego, mimo że ma niektóre fajne pomysły i nie mówię tu o zielsku:)
Więc na kogo k🤬a głosować? PO ma wady jak i inni co byli przy korycie, ale i tak 2/3 roboty to sprzątanie brudów po PiSie.
Więc na kogo k🤬a głosować? PO ma wady jak i inni co byli przy korycie, ale i tak 2/3 roboty to sprzątanie brudów po PiSie.
podpis użytkownika
Zakonnik III aksjomatupodpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.A ja nie czytam gazet, nie oglądam TV. Przeglądam internet, czyli czytam to, co chcę czytać. I zdecydowanie wolę Tuska i PO niż psychopatę kaczkę ze swoimi giermkami, którzy są w stanie sprzedać własny kraj i matkę żeby mieć pełnię władzy (którą już mieli, dwa lata za długo). Tak samo z SLD z karierowiczem Napieralskim, którego jedynym celem jest objęcie urzędu Premiera. PSL pchają się tylko do koryta i z każdym wejdą w koalicję. RPP nie ma nic do zaoferowanie poza happeningami a PJN to takie zakłamane mordki, które przekonały prawie 50% Polaków, że Kaczyński jest fajny. Mikke zrobi za dużo złego, mimo że ma niektóre fajne pomysły i nie mówię tu o zielsku:)
Więc na kogo k***a głosować? PO ma wady jak i inni co byli przy korycie, ale i tak 2/3 roboty to sprzątanie brudów po PiSie.