@up oraz kolega niżej
no tak, ale w dupsko panience to większość sadoli by załadowało. Gówno kobiety jest mniej gówniane od gówna faceta?
A że już po raz kolejny przedstawiacie "swoje" niczym nie poparte teorie o homoseksualizmie, nota bene papugowane po idiotach z rządu, że to choroba, anomalia, sprzeczne z naturą to polecam poniższą lekturę
nytimes.com/2010/04/04/magazine/04animals-t.html?ref=science&_r=0
tak wykształceni ludzie jak Wy powinniście zrozumieć art. Ale, że takimi nie jesteście podrzucam link do wiki a resztę znajdziecie sobie sami.
pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierz%C4%85t
Zawsze wychodzę z założenia, że jeśli już mam się wypowiadać na jakiś temat wypadałoby coś jednak na ten temat wiedzieć. Dotyczy to wszystkiego... Tacy dorośli, tacy patrioci... a zero szacunku dla drugiego człowieka...
Homoseksualizm jest normalnym zachowaniem zwierzęcym, wykształconym przez ewolucję. A że człowiek z natury neguje i szydzi ze wszystkiego co jemu odmienne (kolor skóry, majętność, przynależność etniczna i religijna, wzrost itp, itd) to jest jak jest.
Czy tego chcecie czy nie ewolucja nie przystosowała nas do walenia się w srakę, homoseksualizm jest ANOMALIĄ (to takie zjawisko występujące w naturze) i nie może być traktowane jako reguła.
............... polska jak wiadomo jest daleko za murzynami
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Spinacie się na homoseksualistów, bo albo jesteście nawet dla nich za brzydcy, albo dawno nie mieliście porządnego jebańska w dupsztala. Tak czy owak, jesteście zakompleksionymi, prawackimi, niedopchanymi c🤬kami. Zazdrościcie innym tego,czego sami nie doświadczacie i stąd te frstracje przelewane na gejów. Oni wam się do łóżek nie wp🤬lają, ani niczego nie nakazują. Dlaczego zatem uzurpujecie sobie prawo do decydowania o życiu innych?
Dla mnie chorobą jest prawackie polackie kołtuństwo. I co, mam wyjść na ulice i strzelać do każdego brudasa z ONR, czy jak tam te c🤬je się zwą?
Ma gość racje wyjazd z pedałami szkoda że nie ma zdjęcia z drugiej strony jest tam coś o paligniocie. Ludzie niech w końcu wyjdą na ulice i protestują bo będziemy mieli drugą francję połowa to czarni a druga to ciapate i sami ateiści