@zyzyryxy
Jak dla mnie homoseksualizm jest chorobą którą powinno się leczyć (najlepiej wysokokalibrową aspiryną ale to moja prywatna dygresja). A jak widzę dwóch gejów trzymających się za ręce doznaję 2 uczuć 1. chce mi się żygać a po 2 czuję żal jak jak natura mogła skrzywić w ten sposób mężczyznę który powinien się opiekować swoją kobietą i dziećmi i zapewnić im poczucie bezpieczeńswta. A tak łajdaczy się z rozluźnionym anusem po gejowskich barach...:|
Szkoda.
@zyzyryxy
Jak dla mnie homoseksualizm jest chorobą którą powinno się leczyć (najlepiej wysokokalibrową aspiryną ale to moja prywatna dygresja). A jak widzę dwóch gejów trzymających się za ręce doznaję 2 uczuć 1. chce mi się żygać a po 2 czuję żal jak jak natura mogła skrzywić w ten sposób mężczyznę który powinien się opiekować swoją kobietą i dziećmi i zapewnić im poczucie bezpieczeńswta. A tak łajdaczy się z rozluźnionym anusem po gejowskich barach...:|
Szkoda.
Wolę kobiety i jestem z tego dumny!! Facet nie po to został stworzony żeby penetrować dupę innego faceta, możecie mnie nazwać homofobem ale związki hetero są k🤬a prawem natury więc nie p🤬lcie o braku tolerancji k🤬ajegomać!!!
Edit: J🤬 Palikota!
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Co do psychicznie chorych (homofobów): homoseksualizm istnieje od zawsze, pośród wielu zwierząt, w tym ludzi.
wszystkim pedałom i gejom życzymy nieuleczalnego uszkodzenia śluzówki odbytu i odbytnicy, abyście przy każdej defekacji pamiętali o swoich błędach.