Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Zauważyłem pewną zależność im bliżej galerii handlowych tym więcej pedalców .Enklawy nienormalności k🤬a .Ale k🤬a ten typek chyba się odłączył od stada albo stwierdził że jest akceptowany przez społeczeństwo
A to nie są przypadkiem takie specjalne "getry" na rower? Coś takiego w sportowym widziałem, ale tam raczej ta środkowa, wewnętrzna część nie wyglądała jakby mogła się w rowa wpijać...
@up i @up up bo getry na rower (poniekąd też lekko pedalskie, ale wybaczalne) są z grubszego materiału, a typ ma wyraźnie damskie legginsy. U mnie w robocie jedna tłusta takie nosi i jakbym miał odwagę dłużej patrzeć na jej jebiące spocone dupsko to pewnie dojrzałbym kłaki na jej złowrogim oku. TAK się jej rozciągają k🤬a.