Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Ja jebie, koleś ale Ty się przyp🤬alasz. serio odwiedzasz sadistica i tylko czekam aż ktoś popełni jakiś błąd ? i wtedy z dumą możesz wylać swoją żółć ? Jakie musisz mieć smutne życie
Oj tam oj tam czepiasz się.
A sam pewnie kupujesz kawę razem z młynarzem w środku paczki bo na paczce jest napisane "Kawa mielona" co oznacza że właśnie ją ktoś miele i kawa jest mielona w trakcie mielenia a powinno być "Kawa zmielona".
Trawnik koszony i trawnik skoszony takie to oczywiste a kawę zmieloną i zapakowaną ktoś nawał jak kretyn.
W dodatku jest jeszcze kawa sypana którą nasypuje się identycznie jak tą drugą nie sypaną i zalewa gorącą wodą z czajnika bezprzewodowego który działa nie tylko na prąd ale też na gaz i węgiel w zależności na co się go postawi, ale nie wolno na niego mówić że to czajnik bezprzewodowy bo to tamten drugi z kablem zawłaszczył sobie tą nazwę.
Matura 2021 z matematyki:
Były 3 koparki w rzece, jedna wybuchła.
Ile koparek pozostało?
Odpowiedź uzasadnij.
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
korepetycje polskiego
podpis użytkownika
zapodaj.net/299533d55149e.jpg.html