Barany j🤬e. Dzisiaj przez takich imbecylów musiałem kilkukrotnie hamować bo mi ameby umysłowe zaczeły wyprzedzać jak dojeżdżałem do nich , i hamowanko z 140 do 91 bo p🤬da jedna z druga muszą się wyprzedzić. Powinno się do kurew strzelać.
A tak z czystej ciekawości, może ktoś się akurat orientuje w temacie: Jak pojawia się takie bujanie na boki jak tutaj to jest jakaś możliwość wyjścia z tego? Domyślam się, że taki harmoniczny ruch teoretycznie można by było jakoś zniwelować kontrami kierownicy, ale pewnie to tylko teoretycznie możliwe. Zatem...puścić gaz? Hamować? Przyspieszać? Bo tutaj chyba kierowca nie zrobił niczego.
Połowa tu z was ,,wykształconych" umiących dobrze pisać płynnie czytać i dużo mówić i dobrze liczyć równania bez gpsa nie dojechała by do sąsiedniego miasta
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęPrawda jest taka, że na TIRa to nawet nie musisz podstawówki mieć ukończonej. Jak taki tłuk ma potem odpowiednio rozłożyć ładunek skoro on nawet za bardzo pisać nie umie i średnio ogarnia co się wokół niego dzieje (bez urazy dla ogarniętych kierowców)
Połowa tu z was ,,wykształconych" umiących dobrze pisać płynnie czytać i dużo mówić i dobrze liczyć równania bez gpsa nie dojechała by do sąsiedniego miasta
Dobrze że pińcet kuni w swoim beemwu też możesz prowadzić po podstawówce nie? czy też należy wprowadzić dla posiadaczy kat. B wymóg wykształcenia wyższego? To może wtedy tirowcy powinni jeszcze dwa fakultety zrobić? A na kat. A minimum inż. przed nazwiskiem? Ty głąbie ty
przez 100-200 metrów nim buja nawet nie zwolnił tylko dalej zapi****la i dobrze mu tak kretyn
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimBarany j🤬e. Dzisiaj przez takich imbecylów musiałem kilkukrotnie hamować bo mi ameby umysłowe zaczeły wyprzedzać jak dojeżdżałem do nich , i hamowanko z 140 do 91 bo p🤬da jedna z druga muszą się wyprzedzić. Powinno się do kurew strzelać.
P🤬lone głąby po podstawówce. Tiry na tory k🤬y j🤬e
A tak z czystej ciekawości, może ktoś się akurat orientuje w temacie: Jak pojawia się takie bujanie na boki jak tutaj to jest jakaś możliwość wyjścia z tego? Domyślam się, że taki harmoniczny ruch teoretycznie można by było jakoś zniwelować kontrami kierownicy, ale pewnie to tylko teoretycznie możliwe. Zatem...puścić gaz? Hamować? Przyspieszać? Bo tutaj chyba kierowca nie zrobił niczego.
Obecnie przyjmuje się, że przypadku nawierzchni asfaltowych 1 samochód ciężarowy o 2 osiach obciążonych po 10 t odpowiada 3 200 000 pojazdów osobowych obciążonych po 0,5 tony na oś.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzPołowa tu z was ,,wykształconych" umiących dobrze pisać płynnie czytać i dużo mówić i dobrze liczyć równania bez gpsa nie dojechała by do sąsiedniego miasta