k🤬a nich to pokolenie zjebów wyginie i niech narodzi się w końcu empatyczna społeczność
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ja p🤬le, mam nadzieję, że nie masz na myśli lewackich-woke "ranisz moje uczucia" zjebów
podpis użytkownika
Z deszczu pod rynnęMam na myśli osoby, które uważają się za bogów, decydując o czyimś życiu; tak jak na filmie rodzice stwierdzili, że zabija koguta, bo im się tak podoba. Nie jest to normalne i zdrowe zachowanie, które nauczy dziecka jedynie traktowania zwierząt przedmiotowo. Na filmie nie są pokazane jakieś lewackie-woke, a więc o nich się wypowiadać nie będę, ponieważ nie na ten temat jest mój komentarz.
Mam na myśli osoby, które uważają się za bogów, decydując o czyimś życiu; tak jak na filmie rodzice stwierdzili, że zabija koguta, bo im się tak podoba. Nie jest to normalne i zdrowe zachowanie, które nauczy dziecka jedynie traktowania zwierząt przedmiotowo. Na filmie nie są pokazane jakieś lewackie-woke, a więc o nich się wypowiadać nie będę, ponieważ nie na ten temat jest mój komentarz.
jak byłem mały to też miałem takiego koguta co za mną latał i musiałem sp🤬alac bo sie go bałem ale stary mi powiedział tak: kto jest wieksy ty czy on co sie dajesz więc wziąłem sobie jego rady do serca i za każdym razem jak leciał w moim kierunku to kopałem c🤬ja i po jakims czasie to on sp🤬alał przede mną jak mnie zobaczył haha (ogólnie to lubie zwierząta)
mój dziadek też urąbał łeb kogutowi, jak kogut poranił moją malutką kuzynkę, do tej pory pamiętam smak i zapach rosołu.... to se nie wrati...
Jak byłem kilkuletnim gówniarzem, to też mnie kogut zaatakował i dziadziuś za karę mu łeb up🤬lił siekierą. Fajnie pierzasty futrzak sp🤬alał bez łba. To były piękne czasy...