Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ja p🤬le, jesli przeczytalbys to ze zrozumieniem to doszedl bys do wniosku ze:
- ta osoba dokladnie WIE ze minuta i 60 sekund to to samo
- mikrofalowka jest p🤬lnieta i tego NIE WIE
czemu mówisz gimbusy wyp🤬alać ? z testu próbnego miałem 47 pkt z języka angielskiego którego uczę się od 9 lat *( owszem chwale się (i c🤬j) )*
tekst o 2 minutach i 120 sekundach zrozumiałem perfekcyjnie.
@bula1946
a sp🤬alaj, teraz gimbusy dluzej sie ucza jezyka niz liczą wiosen. Spoko, ze macie anglika od 4 podstawowy, niedlugo to i tam wam calki wjebia... ja za to mialem dziecinstwo i c🤬j wam w kakao
Ta, gimbusy. Kolesiówa ma na "mikroweli" ustawianie na minuty lub sekundy. jeżeli ustawi na minuty odliczanie od pełnej minuty będzie co 60 sekund tj. 2:00 -> 1:59 -> 1:58 -> (...) -> 1:00 -> 0:59 -> 0:58. Jeżeli ustawi na 120 sekund odliczenie będzie wyglądało 120 -> 119 -> 118 -> (...) -> 100 -> 99 -> 98 itd. Wszystko zależy od softu kuchenki. Osoba ta po prostu nie rozumie jak działa j🤬a mikrofalówka i nie potrafi rozróżnić odliczania od 2 minut, a od 120 sekund. Podobnie jak niektóre osoby wypowiadające się tutaj...