Pryskanie powietrza cząstkami aluminium i innymi metalami ciężkimi prowadzone jest od lat
/.../
Zastanawia mnie, że skoro to taka teoria spiskowa i bzdura wielka, to czemu niektóre kraje w EU podpisały dekrety na mocy których zabrania się np. rozpylania określonych substancji nad ich terytorium przez USAF...?
/.../
podpis użytkownika
Fatal
p🤬lisz o korytarzach powietrznych, nie wiedziałem k🤬a, że korytarze powietrzne polegają na posiekaniu nieba idealnym wzorem, bardziej bym sie spodziewał że samoloty pop🤬lają jeden za drugim w jakimś tam korytarzu a nie rozp🤬alają cały horyzont p🤬lonych zadupiastych skierniewic w idealna szachownice, nie wiedziałem, że samoloty latają w te i we wte jak pop🤬lone z pierdziszewa do c🤬jewa i nazad, wydawało mi sie raczej ze jesli cos pop🤬la od warszawy na polnocny zachod to raczej w tym samym pi razy oko kierunku
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.podpis użytkownika
Krok w tył daje szerszą perspektywę
p🤬lisz o korytarzach powietrznych, nie wiedziałem k🤬a, że korytarze powietrzne polegają na posiekaniu nieba idealnym wzorem, bardziej bym sie spodziewał że samoloty pop🤬lają jeden za drugim w jakimś tam korytarzu a nie rozp🤬alają cały horyzont p🤬lonych zadupiastych skierniewic w idealna szachownice, nie wiedziałem, że samoloty latają w te i we wte jak pop🤬lone z pierdziszewa do c🤬jewa i nazad, wydawało mi sie raczej ze jesli cos pop🤬la od warszawy na polnocny zachod to raczej w tym samym pi razy oko kierunku