No i tak Duda wygrał bu ha ha
K🤬a komentarzy nie idzie napisać
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Wygrał bo k🤬y pisowskie miały za sobą cały aparat państwa. Nigdy w Polsce po transformacji spółki skarbu państwa, urzędy telewizja państwowa i wszystko co państwowe nie wspierały władzy w wyborach.
TVP dzień i noc nap🤬lało propagandę jak w III rzeszy.
Po drugie jestem przekonany, że w nocy jak wahały się losy wyborów to pisowskie k🤬y czerwone dosypały fałszywych głosów. PiS nie cofnie się przed niczym, żeby utrzymać się koryta.
J🤬 PIS.
aha
Możecie sobie zakrzywiać rzeczywistość ile sobie chcecie, ale dopiero teraz mamy jako taki pluralizm w mediach. Wcześniej poprzedni władza robiła co chciała i odpalałeś każde media mówiły tym samym tonem. A w screenie udowadniam Ci, żę nawet jeszcze bardziej była upolityczniona i wtedy nie było kwiku na telewizje panstwową.
Dopiero teraz jak stery się zmieniły, to jest jako taki pluralizm, widać brudne rączki opozycji, która była kiedyś nieskazitelna, a nie mówić o podwyższeniu wieku emerytalnego czy tej ogromnej dziurze w vat, to trzeba być naprawdę ściekiem medialnym.
Teraz obojętnie od poglądów politycznych, odpalasz TVN i masz nadawanie na PIS, i odpalasz TVP i masz nadawanie na opozycje. I można wnioski wyciągnąć samemu.
A te wszystkie debile które mówią jaki pis jest c🤬jowy i że polaki śmieci, to jestem przekonany że oglądają tylko tvn i wplatali się w tą manipulacje o propagandzie TVP. Telewizja od zawsze była upolityczniona, tylko teraz jest ogromny kwik, bo nie w tą stronę, co niemcy by chciały.
Ale też muszę powiedzieć, że Są debile, którzy tylko tvp oglądają i myślą że każdy ksiądz to jest super gość, i pis też jest nieskazitelny. Gówno prawda nie jest, też nie są kryształowi. Ale przynajmniej teraz wiem. Odpalam tvn i widzę brudy pisu, odpalam tvp i widzę brudy opozycji. I powiem wam że porównując jeden ściek do drugiego, to trzeba naprawdę mieć głowę w dupie, żeby dać znak równości pomiędzy obydwoma obozami.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.