podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Z jednej strony podoba mi się działanie policji w USA. Ale jak człowiek sobie przemyśli to możesz dostać kulkę za nic.
A co ze wszystkimi samochodami w które policaje miszczowie kierownicy po drodze przywalili? A kto bedzie bulił za naprawę cruiserów? Ja rozumiem w sytuacji kiedy inaczej się nie da, ale tu...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Kto dał tym policmajstrom prawo jazdy: jeżdżą gorzej niż taczką po gnojowisku
A co ze wszystkimi samochodami w które policaje miszczowie kierownicy po drodze przywalili? A kto bedzie bulił za naprawę cruiserów? Ja rozumiem w sytuacji kiedy inaczej się nie da, ale tu...
Zaś do c🤬la który ucieka przed policją powinno się od razu strzelać. Stanowi zagrożenie dla życia postronnych. Uczciwy, albo nawet i nieuczciwy ale rozsądny, grzecznie się zatrzyma i dochodzi swym praw przed sądem — bo nawet jeśli masz rację, szanse na ucieczkę są najwyżej parę procent.
Film jest z Chamburgerlandii gdzie pieniądze z odszkodowań są spore.Taa, lata procesu, żeby dostać jakieś śmieszne pieniądze.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.