Właśnie o tym pisałem nie dawno komentarz.
Na tym portalu, zdecydowana większość ludzi ma problem z absolutnie WSZYSTKIM!!!
Masz zwierze w domu ? Przyjdzie taki poligon. Ktoś jeździ na desce ? na pewno gej. Motor ? Można by tak wymieniać w nieskończoność.
Uspokójcie się! Bo co innego konstruktywna krytyka a co innego przyp🤬alanie się o absolutnie wszystko.
Ja pie**ole! Jaki syf i jeszcze dwa szczury w mieszkaniu.
Ładnie trzeba mieć nasrane we łbie by trzymac takie gówno w domu, wogóle trzymanie smierdzacych pchlarzy to ciemnota w XXI wieku!
Ja p🤬le! Jaki syf i jeszcze dwa szczury w mieszkaniu.
Ładnie trzeba mieć nasrane we łbie by trzymac takie gówno w domu, wogóle trzymanie smierdzacych pchlarzy to ciemnota w XXI wieku!
A możesz zaaplikuj sobie WEŹNIEP🤬L
nie w każdym domu z pchlarzami jest taki syf, wystarczą odpowiednio kroki o których wątpię że słyszałeś A jeszcze bardziej wątpię że zrozumiesz i się przyznasz że zrozumiałeś
Sama reakcja psa jest śmieszna i przede wszystkim nie jest gównianym fejkiem, ale dla Ciebie hejterze szukającym piw w komentarzach c🤬j z tym.
Więc siedź na dupie i zajmij się swoją florą w ogródku
A możesz zaaplikuj sobie WEŹNIEP🤬L
nie w każdym domu z pchlarzami jest taki syf, wystarczą odpowiednio podjęte kroki o których wątpię że słyszałeś. A jeszcze bardziej wątpię że zrozumiesz i się przyznasz że zrozumiałeś.
Sama reakcja psa jest śmieszna i przede wszystkim nie jest gównianym fejkiem, ale dla Ciebie hejterze szukający piw w komentarzach nie robi żadnej różnicy, próbujesz zabłysnąć spostrzegaczością.
Więc siedź na dupie i zajmij się swoją florą w ogródku;-)