Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@Up-y Zap🤬lać lepiej na boisko ganiać za obszytym balonem i strzelać miedzy dwie metalowe rury.
Zap🤬laj do Maca po podwójnego wieśmaca, bo Ci matka obiadu nie pozwoli wp🤬lić, bo z garnkami wp🤬lasz wieprzu śmierdzący w okolicach ust spermą menela z dworca PKS.
tak sie dochodzi do perfekcji, frajda po takim strzale jest niesamowita, już nie mówiąc o takim strzale w meczu, przy kibicach... chociaż nie mam pojecia bo zawsze grałem na ławce
Piłka nożna jest dla ludzi ograniczonych umysłowo.
to nic że nawet amatorzy od dziecka zap🤬lają i dają z siebie ile mogą co nie ? oprócz pracy gram także w IV lidze i h🤬j mnie obchodzą komentarze spasiałych frajerów którzy siedzą tylko przed kompem i p🤬lą głupoty . byś się wziął za siebie znalał dupę i poszedł do roboty
K🤬a kolejna inteligenta dyskusja. Pilka nozna ssie, lepsze jest (wpisac dowolne). Ja p🤬le. Klotnia na poziomie: pomidory lepsze, jebac ogorki sa dla pedalow. -.- Jebnijcie sie w glowy.
P🤬lenie. Tak po lekcjach to każdy może sobie jebnąć taką brameczkę. Filmik pokazuje, że nawet jakieś grubasy. Tak samo ja mogę sobie do kosza rzucić z połowy. Gratuluję tym, którym udało się zrobić to na meczu.
PS. Jaranie się piłką nożną to pedalstwo a Allah to c🤬j i k🤬s.