podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmPowiedzcie mi jak to jest? Ten co dostał prądem na chwile jak ten z przodu ale padł na ziemie to też dead czy ma szanse się przeżyć? czy taki prąd załatwia nawet przez 1s ? bo ten co się trzyma no to wiadomo usmażony
Powiedzcie mi jak to jest? Ten co dostał prądem na chwile jak ten z przodu ale padł na ziemie to też dead czy ma szanse się przeżyć? czy taki prąd załatwia nawet przez 1s ? bo ten co się trzyma no to wiadomo usmażony
No właśnie jak widać są lepszym izolatorem jak buty kierowników. Gdyby były c🤬jowe by podeszło po kołach do gnd
Jeśli nie zatrzymało się serce ani oddychanie, jak najbardziej ma szansę przeżyć. Odzyska przytomność, otrzepie się i pójdzie. Skończy się na miejscowych oparzeniach, może palce straci najwyżej. Ale tutaj, jak leży może go jeszcze walić napięcie krokowe, które powstało gdy wózek zwarł linię do ziemi. Wszystko zależy od kółek, na ile izolują. Tu chyba dobrze, bo ten drugi się smaży, a guma na kółkach się nie pali. Więc obstawiam, że facet przeżył.
Więcej się nie da powiedzieć, bo film za krótki, a jakość c🤬jowa.
Bo oni tam wszyscy klapki noszą, nie buty.
Powiedzcie mi jak to jest? Ten co dostał prądem na chwile jak ten z przodu ale padł na ziemie to też dead czy ma szanse się przeżyć? czy taki prąd załatwia nawet przez 1s ? bo ten co się trzyma no to wiadomo usmażony