dancio1978 napisał/a:
Czy ta osoba kogoś krzywdzi? Czy ta osoba jest dla kogoś zagrożeniem? Moze w czasie gdy to pisze rozbiła juz setkę heteroseksualnych związków? Niech sobie żyje i ma swoje problemy. Czlowiek który jest pewien siebie i swojej seksualności wzruszy tylko ramionami zajmie się czymś innym. Natomiast ludzie którzy mają skłonności homoseksualne ale są na wyparciu zaczna pisac jakim to ona jest zjebem i że putin i że zajebie jej strzelbą..I szczerze jej zazdroszczę jeśli najwiekszym jej zmartwieniem jak siostra ma ją określać.
Krzywdzi może bezpośrednio nie. Ale lewackie sp🤬olenie, które się panoszy obecnie w UE po cichu, lecz konsekwentnie niszczy poczucie odpowiedzialności, patriotyzmu, normalności. Wmawiają nam, że wszystko wolno, że człowiek może identyfikować się z koniem, to jego wybór i może jako konik biegać nago na czworaka po ulicy, srać na chodnik i podgryzać przechodniów. A jak zwrócisz takiemu pop🤬leńcowi uwagę, to jesteś homofob i nietolerancyjny zacofany zjeb.
Czy wykształceni (dajmy na to) fizycy, budowlańcy, czy nawet pracownicy elektrowni latają z gołymi fujarami po ulicach, żeby pokazać swoją nowoczesność, normalność i przekonać społeczeństwo, że mają akceptować wszystkie unijne gówno? Nie. Robią to tylko bezrobotne lewackie pasożyty, które szukają problemów tam, gdzie ich nie ma. J🤬e bananowe ścierwo, które nie mając żadnych POWAŻNYCH problemów, żyjąc od zasrańca w dobrobycie wyszukuje sobie cokolwiek, do czego mogliby się przysrać. Roszczeniowe gówno bez pojęcia o życiu i o czymkolwiek w ogóle. Ale oczywiście za jakąkolwiek formę krytyki zostajesz okrzyknięty rasistą, homofobem, "polaczkiem-cebulaczkiem", zacofanym kretynem, nietolerancyjnym faszystą itp. Dziwne, że to działa tylko w jedną stronę, nie? Bo śmianie się z Jana Pawła II albo z KK to przejaw nowoczesności i zajebistości! Huuraaa!
Wysłać klauna do Afryki, do muslmów, do brudasowa (indie i przyległe gównokraje), Chin, Korei, albo do dowolnego państwa z Ameryki Południowej. Myślę, że te "gigantyczne problemy" raptem by zmalały i by ścierwo może poczuło, ze bez socjalu i skorupki ochronnej od innych zjebów żyje się nieco ciężej. I że ludzie mają "nieco" poważniejsze problemy na naszym globie.
Ja p🤬lę, nie sądziłem, że dożyję takiego szamba w naszym kraju. Nasze dzieci będą już prawdopodobnie miały przep🤬lone przez tych zjebów z Brukseli... Straszne to.