Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Podniecacie się widząc kawałek licznika być może z podłożonym głosem ... Sam robiłem takie filmiki przy użyciu licznika z malucha, mój miał przyspieszenie 0-100 w 3 sec. ( tuż przed tym zanim odleciał )
Podniecacie się widząc kawałek licznika być może z podłożonym głosem ... Sam robiłem takie filmiki przy użyciu licznika z malucha, mój miał przyspieszenie 0-100 w 3 sec. ( tuż przed tym zanim odleciał )
Idiotą trzeba się chyba urodzić... A zmiany oświetlenia i cienia w tle to też podłożone?
A tak nawiasem to zauważył ktoś w jakim tempie paliwo mu sp🤬ala?
w Uk koles ma supre. bodajze 1290 kucykow. ma m.in. wtrysk paliwa trzy razy wiekszy, niz standardowy. czytalem w jakims angielskim czasopismie, ze Veyrona bierze, jak chce. veyron, to mistrz prostej, tak samo, jak amerykanskie musclecary.