Jakim trzeba być człowiekiem żeby, wstawić dla beki film niepełnosprawnego chłopaka który stara się być jak reszta, to naprawdę ktoś taki musiał być lany w mordę przez cały czas przez rówieśników, a teraz jest pedałem który kibicuje nazista, banderowcom i Ukropom którzy walczą z flagami symbolizującymi przybijanie Polskich dzieci do drzew. Każdy kto się tutaj nabija jest szmaciarzem i zwykła k🤬a.
Jakim trzeba być człowiekiem żeby, wstawić dla beki film niepełnosprawnego chłopaka który stara się być jak reszta, to naprawdę ktoś taki musiał być lany w mordę przez cały czas przez rówieśników, a teraz jest pedałem który kibicuje nazista, banderowcom i Ukropom którzy walczą z flagami symbolizującymi przybijanie Polskich dzieci do drzew. Każdy kto się tutaj nabija jest szmaciarzem i zwykła k🤬a.
W umysłach lewaków i przepychaczy kichy od srania c🤬jem marzy się by taki sport leciał w telewizji i każdy się tym zachwycał. Ale czy powinien ?
No właśnie. Jak to Korwin gadał? A, już pamiętam: "...Organizowanie zawodów dla niepełnosprawnych fizycznie i puszczanie w telewizji z oglądalnością na poziomie 0,1% jest tak samo bez sensu jak organizowanie mistrzostw szachowych dla debili..." - koniec cytatu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.W umysłach lewaków i przepychaczy kichy od srania c🤬jem marzy się by taki sport leciał w telewizji i każdy się tym zachwycał. Ale czy powinien ?
A wytłumacz jaki to ma sens myślisz że pierodlnie taki grinda po poręczy albo pierodlnie 280 flappa no nie k🤬a
I co do tego mają ukropy w tej sprawie ?