Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Z tego co ta baba szczeka zrozumiałem, że to trio to brat i dwie siostry. Jazda jak c🤬j. Pewno w jednym wyrku spali i kutaśnik sam zapełzł w paśnik. He he., i to dwa razy!
Trójka rodzeństwa tłumaczy się jako „tres hermanos”
To co ta babka powtarza pod koniec.
Myślę że to raczej ustawka z poduszkami pod latino-toka
Znowu jakies gowno z tiktoka, wez to usun, przepros matke, idz do spowiedzi, wstap do klasztoru, usun sie z zycia spolecznego czlowiekuuuu czy ty za grosz godnosci nie masz?
Tak na to patrzę i co mi się rzuca w oczy. Porównując ubiór tej matki oraz jej dwóch córek do ubioru tego chłopca można by powiedzieć że to jest bardzo skromny chłopiec i skąd u niego taki pomysł.
Może to dziewczynki podłapały co robi mama z kolegami i postanowiły że też się tak pobawią z kolegą.
Bo dlaczego obie a nie jedną? Dziwne to