Przede wszystkim mamy takich kretynów i ignorantów, piszących takie wierutne kocopoły... i jest was "upośledzeńców" zdecydowanie więcej niż wszystkich pedałów, lesbijek, LGBTXYZ'owców, pedofilów, umysłowo chorych i downów razem wziętych. Chyba, że ty i tobie podobni zaliczają się do "innych poj🤬ych rzeczy". Gejów jest tyle co było, z tym, że już się nie kryją, umysłowo chorych może i jest więcej ale winny temu jest drastycznie szybko zmieniający się świat i nienadążająca ludzka natura, nowe ekstremalne rzeczy, słowem, środowisko w jakim żyjemy. Downów natomiast w sumie chyba też tyle samo co kiedyś z tym, że teraz staramy się zapewnić im chociaż jakieś życie, zamiast zamykać w ciemnej piwnicy z dala od wścibskiego oka społeczeństwa... generalnie tylko szkoda, że liczba takich ,,innych pojebów" jak ty, jest również niezmienna, tylko dzisiaj łatwiej wam się wypowiedzieć i waszym pierdołom łatwiej ujrzeć światło dzienne. A szkoda, bo akurat waszą liczbę wypadało by ograniczyć, najlepiej do zera. ,,By any means necessary".Chore, zj🤬e... naturalna selekcja.
Brak możliwości dla rozmnażania się chorych jednostek...
Dlatego wśród ludzi mamy teraz pedałów, lesbijki , LGBT , pedofili, umysłowo chorych, dauny i inne poj🤬e rzeczy "bo przecież to moje dziecko jest"..
Noż k🤬a.. po kiego c🤬ja ?
Oczywiście! Dla tego Sparta jest światową potęgą! A nie, czekaj....pomyślcie jakby teraz wygladał świat gdyby ludzie od zawsze tak robili? czy nie mniej byłoby osób chorych a ludzie silniejsi?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Chore, zj🤬e... naturalna selekcja.
Dlatego wśród ludzi mamy teraz pedałów, lesbijki , LGBT , pedofili, umysłowo chorych, dauny i inne poj🤬e rzeczy "bo przecież to moje dziecko jest"..
Dobra, a tak na serio, jeśli jest tu jakiś fachura to może wyjaśni co mogło być przyczyną takiego zachowania?
Widać, że ten młody mniejszy i jakby młodszy od tego drugiego. Czy bociany wypie**alają takich na zewnątrz, po to aby zwiększyć szanse na przeżycie tego silniejszego?
Chore, zj🤬e... naturalna selekcja.