podpis użytkownika
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie wiem jak teraz ale kiedyś jak jeździłem do szkoły metrem warszawskim to był ogromny problem żebrzących rumunów w wagonach pomimo zakazu żebrania.
Jednego dnia ta sama co zawsze była suka z córką na wózku sparaliżowaną i rumuńska panda "PAN DA, PAN DA!"
Wyciągnąłem długopis z plecaka i wbiłem jej w nogę jak zaczepiały kolegę o pieniądze dla córki.
ALLELUJA! CHWALMY PANA! CUD NASTAŁ!!!!!
Takiego uzdrowienia to nigdy nie widziałem. Wstała szybciej niż zdążyła ryja wydrzeć.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęNie wiem jak teraz ale kiedyś jak jeździłem do szkoły metrem warszawskim to był ogromny problem żebrzących rumunów w wagonach pomimo zakazu żebrania.
Jednego dnia ta sama co zawsze była suka z córką na wózku sparaliżowaną i rumuńska panda "PAN DA, PAN DA!"
Wyciągnąłem długopis z plecaka i wbiłem jej w nogę jak zaczepiały kolegę o pieniądze dla córki.
ALLELUJA! CHWALMY PANA! CUD NASTAŁ!!!!!
Takiego uzdrowienia to nigdy nie widziałem. Wstała szybciej niż zdążyła ryja wydrzeć.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.