Jak pojedziesz na rowerze 20 km/h i rzucisz do przodu piłkę którą masz w ręku, to poleci on do przodu tą prędkość co rzuciłeś plus roweru te 20 km/h
Dobra ,napiszcie mi proszę dlaczego nie lubicie ukraińców .bo nie wiem z piwnicy jestem
skoczek nie traci prędkości, było jak gość skakał na trampoline w wagonie otwartym w jadącym pociągu i spadał w tym samym miejscu,
jedyne co to opór powietrza może go spowolnić ale tu zahaczył o coś i spadł nie w tym miejscu co miał
bo mają charakter wschodni, tzn, słabszy to jest śmieć i tylko silniejszy albo równy ma poważanie, czyli sila decyduje o sukcesie, to wynik wielowiekowej dominacji małej części społeczeństwa nad większą, powszechne stosowanie przemocy, niższa kultura
- przemoc wobec kobiet i jazda po pijaku, nie to co normiki polskie białorycerze, jak przyjedzie do innego kraju to mu się należy, a żeby chociaż języka się uczyli, ale dużó ukrainek ładnych, widać już pomieszanie genów ze wschodnimi
nawet Zełeński traktuje tylko USA, DE, FR i UK jak partnerów a Polskę jak śmiecia który ma tylko dawać, bo nie mają szacunku dla społeczeństw które okazują słabość
skoczek nie traci prędkości, było jak gość skakał na trampoline w wagonie otwartym w jadącym pociągu i spadał w tym samym miejscu,
jedyne co to opór powietrza może go spowolnić ale tu zahaczył o coś i spadł nie w tym miejscu co miał
bo mają charakter wschodni, tzn, słabszy to jest śmieć i tylko silniejszy albo równy ma poważanie, czyli sila decyduje o sukcesie, to wynik wielowiekowej dominacji małej części społeczeństwa nad większą, powszechne stosowanie przemocy, niższa kultura
- przemoc wobec kobiet i jazda po pijaku, nie to co normiki polskie białorycerze, jak przyjedzie do innego kraju to mu się należy, a żeby chociaż języka się uczyli, ale dużó ukrainek ładnych, widać już pomieszanie genów ze wschodnimi
nawet Zełeński traktuje tylko USA, DE, FR i UK jak partnerów a Polskę jak śmiecia który ma tylko dawać, bo nie mają szacunku dla społeczeństw które okazują słabość
Ale ci ukry co drogimi furami jeżdżą po Polsce i mase kasy wydają to chyba dobrze,Nie stoją jak biedaki za zupką i rzebrzą i nie dziesionują ?Zresztą politycy nie mają doświadczenia w sprawach międzynarodowych w Polsce.Ale tki Braun ponoć ma startować w wyborach ,ciekawie by było
Dobra ,napiszcie mi proszę dlaczego nie lubicie ukraińców .bo nie wiem z piwnicy jestem
Większość to kanapy, i taką mentalność mają. C🤬j sobą reprezentują, są głośni, bez kultury. Myślą że są kimś, a c🤬j jeden z drugim dyplomy kupił, wszystkie uprawnienia kupione - nawet z tym się nie kryją. Kobiety typowe damy, podp🤬la za byle co -
mężczyźni zresztą też. Szalety wysmarowane nieczystościami z nosa, bo po co użyć np. papieru, lepszy palec i ściana. Przez tę k🤬y tracisz dobre stanowisko, bo Ukrainiec cię podp🤬lił, zepsuł, a będzie na ciebie. Więc c🤬j im na ryj! Do tego mamy zwiększoną ilość kradzieży, różnych przestępstw. Wspólnie z azerami, gruzinami i małymi polaczkami tworzą grupy przestępcze.
Na palcach jednej ręki mogę policzyć prawych, dobrych Ukraińców, większość to fiuty (żeby nie obrażać fiutów).