Taa, masz racje... szczególnie solidarni wobec siebie byli i zorganizowani kiedy niemcy ich wyłapywali na zagłade.
Podp🤬lka żeby ochronić włsną dupę szła na codzień.
Kiedy rząd im w kraju nakazuje szczepić się to wszyscy się szczepią, to też podczepiasz pod solidarnosc i organizacje ? Czy to juz jest posłuszeństwo.
P🤬lisz o narzekaniu a sam to właśnie przedstawiłeś na sobie.
Widzisz żydku... reszta świata według ciebie też jest niezorganizowana i nie solidarnościowa bo muszą nosić maski, np. wszyscy azjaci powinni sie od twoich żydów uczyć ? Świat jest większy niż ci sie wydaje, na świecie nie ma tylko żydów i polaków, i nie porównuj narodu ktory w cieżkich czasach potrafil byc najlepiej zorganizowanym państwem podziemnym, poucz sie troche historii.
htp kluczowe słowo to "wszczęła". W przypadku załączonym na filmie, który udostępniony został dzięki jednemu z pracowników lotniska, żadnego śledztwa nie będzie.
Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?
Nie jestem pewien ale z celnego punktu widzenia to oni są nadal w Izraelu.
Same mądrale a nikt nie sprawdził, że oni tranzytem w Polsce wylądowali. Pytanie brzmi w jakim kraju tańczyli?
Nie jestem pewien ale z celnego punktu widzenia to oni są nadal w Izraelu.
- Potwierdzam, że nagranie zostało wykonane na lotnisku Chopina w Warszawie - powiedział w rozmowie z Polsat News rzecznik lotniska Piotr Rudzki. Do tej sytuacji doszło 19 kwietnia.
Widoczna na nagraniu grupa miała podróżować przez Polskę tranzytem. Nie przekraczali polskiej granicy.
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Włąśnie tylko ortodoksyjni zydzi protestują przeciwko szczepieniom tępy gównojadzie. Wyjdź na ulicę i zobacz, że sami niewolnicy są jak nie ze swastyką na ramieniu, to z maską na pysku lub innym symboiem pozłuszeństwa.