Ale p🤬licie antyszczepy. Ja się zaszczepiłem i gardzę takimi jak Wy, bo przez Was ten cały wirus trwa a PiS wprowadza kolejne tarcze przez co inflacja rośnie. Ruszcie w końcu tymi tępyma łbami. Powinni Was zamknąć w hotelu i zaspawać dopóki nie zdecydujecie się zaszczepić, jak w Chinach.
I dobrze, i c🤬j. Częściej powinni tych płaskoziemskich przygłupów psami przeganiać. W końcu w świecie medycyny debata na temat reakcji mordy bydła na psie kły nadal trwa! Nie ma dowodu że gościowi to zaszkodziło, a może nawet pomogło, co nie? Życzę tego samego każdemu z tych naukowych analfabetów.
Na stronie UNESCO, a więc poważnej instytucji ONZ, widnieje artykuł prof. Catriony McKinnon, politolog niewybitnej brytyjskiej uczelni w miejscowości Reading, poświęcony konieczności karania za negowanie wpływu człowieka na ocieplenie klimatu.
Ja ogólnie w dupie mam tą epidemie. Zachowuje się normalnie tak jak i przed. W masce chodzę tylko w pracy bo się stary przypie**ala a nie chce mi się z nim szarpać.
I taka ciekawostka. W pracy codziennie mijam dziesiątki albo i setki osób. Przez 1.5 roku nic nie miałem.
Będąc na długim zwolnieniu i praktycznie nie ruszając się z domu zachorowałem.
Szczerze mówiąc choroba ch*jowa ale miewałem gorzej.
Najbardziej poj***ne dla mnie były skoki odczuwanej temperatury. Raz pod 3 kołdry i ch*j dalej zimno a za chwilę w samych gaciach i pot po dupie.
Co do samych zachowań rządów, to jeśli ktoś jeszcze wierzy w to, że oni to robią w imię naszego zdrowia to gratuluję.
Jak dziecko błądzące we mgle może być przewodnikiem?
Pomysły w stylu zamykania lasów, jedyne z czym mi się kojarzą to ze sprawdzaniem jak duże absurdy łyknie społeczeństwo. A pokazaliśmy że potrafimy łykać gigantyczne absurdy.
Ot dla przykładu taki kwiatuszek.
Zasłanianie twarzy szalikiem czy czymkolwiek o czym rządzący trąbili.
A tymczasem
maski chirurgiczne – przeznaczone są do ochrony przed kroplami lub cząstkami, których średnica nie przekracza 100 μm (dlatego nie stanowią one realnego zabezpieczenia przed koronawirusem, który ma kształt zasadniczo kulisty, o średnicy 60–140 nm – a zatem 100-krotnie mniejszej niż średnica porów).
Tak więc żeby to miało jakikolwiek sens to wszyscy powinni popie**alać przynajmniej w FFP3 a i to by problemu nie rozwiązało.
A ta straszna pandemia skończy się wtedy jak ci co mieli na niej zarobić, zarobią a społeczeństwo będzie żebrać o miskę ryżu.
Jak się pięknie teraz wszystko pandemia tłumaczy.
Inflacja - pandemia.
Brak towaru - pandemia.
Wzrost cen o set% - pandemia.
Wzrost stóp kredytowych - pandemia.
Słyszałem o wielu biznesach, które upadły przez pandemie.
Nie słyszałem o żadnym banku i korporacji.
Ja sie dziwie tym ludziom. Jakby mnie tak ktos potraktowal pala czy poszczul kundlem to moim zyciowym celem stala by sie zemsta i walka z policjia i rzadem. Codziennie planely by radiowoza, komisariaty, a na takie demonstracje chodzil bym uzbrojony w pale, gaz i butelki z benzyna.
podpis użytkownika
gruppensexfuhrerI dobrze, i c🤬j. Częściej powinni tych płaskoziemskich przygłupów psami przeganiać. W końcu w świecie medycyny debata na temat reakcji mordy bydła na psie kły nadal trwa! Nie ma dowodu że gościowi to zaszkodziło, a może nawet pomogło, co nie? Życzę tego samego każdemu z tych naukowych analfabetów.
No to wkrótce takie pałowanie będziemy oglądać wśród kierowców aut spalinowych a jak ci się to nie podoba to jesteś antyekologiem, szurem itd...
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo że się epidemia szybciej skończy. Jakbyś nie zauważył dziennie zdycha po 600-700 osób, a to dopiero początek.
Ogólnie to beka z tych antyszczepow. Można ich porównać do tych pop🤬leńców co są przeciwko WOŚP. A jak przyjdzie co do czego, to na kolanach lecą do lekarza jak bydło i wtedy im nie przeszkadza, że to sprzęt kupiony przez Owsiaka.
Hahah czekam już na ataki antyszczepów, ja mam wyj🤬e na tego wirusa już, bo się szczepiłem i jak zachoruje to sobie w domu posiedzę co najwyżej parę dni, a Wy? Wy będziecie zdychać, w najlepszym przypadku skończycie pod respiratorem. Bez odbioru.