Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Gry mają sprawiać przyjemność, jakiś cep wymienił gry wow i cs. Jeżeli sprawia im to frajdę to niech sobie nap🤬lają w te gierki. Grałem w minecrafta, ale poziom tamtejszych graczy mnie przerósł, więc dałem sobie spokój. Może trafiłem akurat tak? C🤬j mnie to obchodzi pierwszego wrażenia na mnie ta gierka nie zrobiła. Znając życie tutaj się większość wypowiadających,którzy chronią tę grę na multum sposobów pop🤬la na piracie, typowe polaczki...
Przypominam wszystkim którzy się burzą - Photoshop, paint to też głupie stawianie klocków i do tego nie masz możliwości postawienia jednego na drugim tylko obok siebie. Rozumiem że jeżeli ktoś postawi bardzo małe klocki w photoshopie(tak tak te małe klocki to pixele, tak to też są kwadraciki) to się spuszczacie że jest artystą, ale jeżeli ktoś weźmie się za tworzenie czegoś w tej grze która polega prawie na tym samym tylko te kwadraciki są większe to już jest gimbusem......żeby stworzyć coś w tej poj🤬ej gierce tak jak i w photoshopie czy CADzie trzeba być bardzo kreatywnym. Są w tej grze także funkcje logiczne które występują w sterownikach PLC, oczywiście niektórzy stwierdzą że to też dla gimbusów - a nawet nie wiedzą co to jest funkcja logiczna.
Swoją drogą mało taktyczny mur... wbijam się statkami i niszczę go z morza to tylko kwestia czasu bombarduję mur i chałupy niszczę jak najwięcej się da rakietami a króla zabijam myśliwcami bombardując jego siedzibę.. chyba że to średniowiecze to podobnie na statku katapulty ciskające kamieniami które niszczą osłonę mojego przeciwnika wykorzystuję je jak najlepiej się da gdyż nie chcę ponieść dużych strat w ludziach resztę załatwiam łucznikami i zbrojnymi... a najlepiej gdybym miał bombę rzucić w środek i po zabawie!
Denerwuje was, że są tam wielkie pikselowe klocki? Kto wam k🤬a broni ściągnąć jakiejś teksturki 512x512, water shadera i MiniBlocks? A nie, nie potrafilibyście tego zainstalować bez poradników -.-