Czarny wam pokazuje i opowiada.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Kiedyś szedłem sobie szlakiem turystycznym na wyspie Skye w Szkocji. Na rozdrożu stała sobie lodówka turystyczna z napojami w puszce. Przy niej była skarbonka i tabliczka z napisem "wrzuć funta i weź puszkę". Przyznam, że mózg mi się zagotował. Dla mnie, jako Polaka było niewyobrażalne, że ktoś tego nie zaj**ał!
Kiedyś szedłem sobie szlakiem turystycznym na wyspie Skye w Szkocji. Na rozdrożu stała sobie lodówka turystyczna z napojami w puszce. Przy niej była skarbonka i tabliczka z napisem "wrzuć funta i weź puszkę". Przyznam, że mózg mi się zagotował. Dla mnie, jako Polaka było niewyobrażalne, że ktoś tego nie zaj**ał!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Miałem to samo jak wujka w niemczech odwiedziłem za dzieciaka i były pola z warzywami oraz metalowa puszka i tabliczka z cennikiem obok. Ludzie ponoć wrzucali pieniądze i nie kradli. To była końcówka lat 90 jakoś 99r coś takiego. Mój mózg tego nie był w stanie ogarnąć, że nikt nie kradnie.
Fake. Czarny by to zaj🤬 i uciekł.
Człekokształtne jak zawsze w zdziwieniu, że u białych jest coś na wierzchu, czysto i nie nasrane.. Aż łapy świerzbią by ukraść, zniszczyć i kogoś pobić. Małpie czarne sk🤬ysyny