Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@up
Takie coś to żadna nowość. Nasi politycy już dawno opanowali sztukę zarabiania za robienie z siebie debila.
@2up
Nie jestem łysy, gdybym był łysy i miał taki tok myślenia to uważał bym każdego kto ma włosy za pedała, a on poprostu ma pedalski fryz i udaje emocje pewno tak samo jak jego dziewczyna orgazmy.
@Valeriusz
Samo mówienie o innym facecie, że jest przystojny będąc facetem już jest pedalskie.
Człowiekowi odbiła szajba na punkcie popularności, a ludzie to debile że go tak ubóstwiają.
PDP jest bardziej biznesmenem niż "komikiem". Trafił w sam środek niezagospodarowanej części rynku, szybko pozyskał grupę docelową i konsekwentnie się na niej wzbogaca. Wprowadził takie twory jak "bro army"; swojego rodzaju fanclub dzięki któremu społeczność PDP czuje się dowartościowana przez ich guru. Oczywiście jak większość ludzi z talentem (na początku był nawet zabawny), których kieszenie szybko wypełniła kasa, wysiłek nad kolejnymi filmami poszedł w p🤬du. Co raz mniej żartów, co raz więcej nadmiernych reakcji, ryków i krzyków.
koles jest dowodem ze cywilizacyjnie sie cofamy w rozwoju, jezeli mozna zarabiac niezla kase na robieniu z siebie debila bo inni debile sie toba podniecaja to oznacza ze koniec cywilizacji bialego czlowieka jest juz bliski
czyli klown, błazen, aktorzy komediowi w teatrze to oznaka upadku cywilizacji? Czyli cywilizacja upada odkąd tylko się pojawiła?
Takie pseudofilozoficzne wstawki zostaw dla siebie.
Ja tam lubię PewDie'go, może i jest pedalski, chociaż nie możecie powiedzieć że jakoś razi was to w oczy. Oglądam go od jego początków, i porównując to jaki był kiedyś a teraz, to muszę wam powiedzieć, że teraz jest pewny siebie, ma w dupie hejterów, bo tacy byli, są i będą zawsze. I możecie wysłać mnie na wyr🤬anie przez ciapatych, ja i tak mam do niego respekt.