A tutaj bonus

Nie ma drugiej części. Niestety

podpis użytkownika
Trzeba wyzwolić się ze strachu bogów i śmierci.podpis użytkownika
Trzeba wyzwolić się ze strachu bogów i śmierci.Zaraz zleci się banda gimbokatoli i zacznie wyzywać ludzi od komuchów i ruskich tylko dla tego iż są ateistami.
Ateista, to osoba która nie wyznaje wiary w żadnego boga. Ludzie, którzy wchodzą na forum, żeby cisnąc po "katolach", wierzących i bo bogu to patałachy i gimbusy a nie ateiści. Mam kolegę ateistę i znałem go z rok, kiedy dopiero się o tym dowiedziałem. Wiesz dlaczego? Bo się z tym nie obnosi. Tym się właśnie różni ateista od gimbusa, jako przykład masz komentarz kolegi wyżej. Bycie ateuszem w tych czasach to +5 do zajebistości.
PS nie widzę tu codziennie wstawek o tym że ateusze są c🤬jowi, że Bóg istnieje itd. Natomiast praktycznie codziennie ląduje tu jakaś wstawka, która ma ośmieszyć c🤬jowych katoli, zły kościół czy (o mtako!) Boga - śmieszne, gdy jakiś ateista, który w niego nie wierzy na niego nap🤬la. Na postać, która według niego jest zmyślonaLogic level: OVER 9000!!!!
To właśnie pseudateiści częściej się ośmieszają od "katoli".
Tak wam to przeszkadza, że ktoś wierzy w coś innego niż wy?![]()
A już w ogóle robię do trumny desant, gdy jakiś ateista chce zdyskredytować wiarę nauką![]()
Daję piwo, bo materiał ciekawy i nie ma w nich 15-letnich pryszczatych buntowników krzyczących: "katole som c🤬jowi, biblja to komigz, buk nie istnieje ale jest c🤬ję, papiesz rócha małe dzieci".
Oh tak znaczy się wierzący może się obnosić ze swoją wiarą zaś ateista musi zamknąć ryj i siedzieć cicho ?? Echh... Argument iście nie do zbicia.
Już nie mówię o narzucaniu przez wierzących zasad moralnych ich religii w formie prawa. Nawet w Polsce istnieją przepisy które są podyktowane przez kapłanów i ich wielbicieli.
Mówię o zakazie aborcji , o nie wprowadzaniu eutanazji na życzenie. Na ciągłym przekonaniu chorych katolików iż cierpienie uszlachetnia. Wiesz że Polska jest krajem gdzie stosuje się najmniej środków przeciwbólowych w całym cywilizowanym świecie ?? W szczególności w przypadkach chorób przewlekłych bądź terminalnych. Pain managment prawie w Polsce nie istnieje. A to wszystko przez głupie prawo narzucone przez katolików. Czy wiesz iż w Polsce nie ma czegoś takiego jak zaprzestanie uporczywego leczenia ?? Nawet jeżeli nie ma realnych szans na wyleczenie nadal stosuje się wyniszczające terapie aby tylko przedłużyć życie pacjenta o kila miesięcy nawet wbrew jego woli. Bo przez prawo lekarz jest zobligowany do ciągłego leczenia. Jeżeli zaprzestanie terapii to może zostać pozbawiony prawa do wykonania zawodu ?? Mam wspomnieć iż w Polsce tabletka 24 godziny po stosunku jest uznawana za lek wczesnoporonny ?? Mimo tego iż nie ma nic wspólnego z poronieniem. Po prostu uniemożliwia zagnieżdżenie się jajeczka ... Mam jeszcze wymieniać?? Czy nadal będziesz imputował iż Polska jest neutralnym światopoglądowo państwem ?? Czy może przytoczyć wielce zabawny i obnażający hipokryzje polskiego państwa przykład nie zarejestrowania pastafarian jako związku wyznaniowego ?? Mimo spełnienia wszystkich potrzebnych warunków ?? To ma być państwo gdzie na prawo nie wpływa religia ??