Wysłany:
2016-02-02, 0:44
, ID:
4411246
1
Zgłoś
Rozbawia mnie tekst "polaczki". No bo co mogę więcej zrobić? Wk🤬iać się na debili w rurkach? Nie. Denerwowanie się na coś, na co nie masz wpływu, to wyrządzanie krzywdy samemu sobie. Bo sam sobie trujesz nerwy na kogoś, kto jest debilem i ma wyj🤬e, lub nawet nie ma o tym pojęcia. " Lub"... Bardziej pasuje słowo "zwłaszcza". Wracając do tematu. Ja, jak i zapewnie wiele Polaków, jakby doszło co do czego, w miarę moich możliwości usiłowałbym jak najbardziej skutecznie wyeliminować jednostkę życiową nie przystosowaną do naszej kultury. Dlatego tak określam, bo nie tylko ciapasów mam na myśli, ale i żuli pod sklepem, agresywnie zaczepiających o " tylko złotóweczkę". Ja na swój hajs zap🤬lam, i mam wyj🤬e w żula, cygana, ciapaka, lewaka, pisowca, c🤬j wie w kogo. Z postawami roszczeniowymi, bo jestem bogaty, bo co dla mnie złotówka? No właśnie to, że pilnuję każdej. Nigdy nie byłem na zasiłku, od zawsze zap🤬lam. I jestem gotów zawsze zaj🤬 "luja ogłuszacza" (to określenie mi się zajebiście spodobało, dałem komuś za to piwo w jakimś innym temacie). Także w sentencji należało orzec jak powyżej.
I nie chcę waszych zj🤬ych wirtualnych piw. Bo k🤬a, sam sobie kupię, i nie koncernowe. Masakra. Żubr odpadł, żywiec, Lech to już kilka lat temu. Lokalne browary są smaczne. I to zaczynają odwalać lipę. Lista się kurczy, zło.