Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Przedstawiam historię jedynej jeszcze żyjącej osoby sprawdzającej, czy jedzenie Wielkiego Führera III Rzeszy nie jest zatrute. Urodzona w roku 1917 Margot Wölk (Woelk) przez 2,5 roku testowała każdy posiłek, jaki mu serwowano w Wilczym Szańcu.
Reportaż pochodzi z roku 2013, ale według wikipedii kobieta nadal żyje.
Ja p🤬lę. O o czym to jest? O tym, że k🤬a przez tyle lat nie można było dokonać skutecznego zamachu. To babo w nic nie wierz...
Ja wierzę w ludzi. A to to dla mnie ścierwo, co się wybiela przed śmiercią. Nie mogła przez ponad 36 miesięcy niczego testować. Bo tam nie było komu testować... K🤬a jego mać, z kuchty zrobicie ideał.
Wszystkie media od dłuższego wybielają niemców jak tylko się da. Artykuły typu "Żołnierze Wehrmachtu robią sobie zdjęcia dziećmi" obok artykułów typu "Brytyjskie obozy koncentracyjne w Kenii", "Słowacja - trzeci agresor, oni też zaatakowali Polskę", mające na celu pokazać kontrast - Angole tacy źli, Słowacy tacy źli, wszyscy dookoła źli i trzeba o tym pamiętać, a niemcy tacy fajni co to sobie jeździli po Europie, uśmiechali się i robili zdjęcia z dziećmi... Już niedługo artykuły typu:
"Kaszelek, katarek, gardziołko boli? Powiedz aaa, dobry doktor wszystko wyleczy - życie i praca Josefa Mengele."
"PR i dyplomacja w służbie pokoju i jedności w Europie - życiowa misja Josepha Goebbelsa."
"Życie prywatne i honor oficera - Rudolf Hess."
P🤬lone tendencyjne hieny.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi