To sa SC 250kW
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Jasne, elektryki nie są złe, ale zależy do czego. 500 km po autostradzie na tym nie przejadę, szczególnie zimą, więc to nie dla mnie.
Chodzi jednak o to, żeby decydował klient. Jeśli państwo musi zachęcać dopłatami, a do spalinówek zniechęcać podatkami i zakazami, to znak, że produkt jest c🤬jowy.
ładowarka SC 250 posiada 250kW mocy ładowania. Typowa tesla ma akumulator 85kw.
(85/250 [kW])* 60[min] = 20,4 min teoretycznego naładowania do pełna. Wiadomo że ładowanie do pełna baterii zwalnia.
Do 80% faktycznie można się naładować w 15 min.
Tam tych stacji jest tam tyle że 3 kwadransy wystarczą żeby ten korek oczyścić.
Kolejna sprawa to że to jest efekt alertu pogodowego. To samo było u nas jak straszyli cenami paliwa w Covidzie
Trochę ten film bierzemy nad wyrost.
Czesto widze takie komentarze i z ciekawosci zapytam - gdzie Wy, k🤬a, tak jezdzicie?
Mam samochod od 7 lat i 2 razy zdarzylo mi sie przejechac wiecej niz 300 km jednego dnia (a to tez mozna policzyc na palcach obu dloni).
Dlatego pytam, bo serio tego nie rozumiem. Jechanie 500km+ to dla mnie ostatecznosc, wole wsiasc w samolot i podleciec
Czesto widze takie komentarze i z ciekawosci zapytam - gdzie Wy, k🤬a, tak jezdzicie?
Mam samochod od 7 lat i 2 razy zdarzylo mi sie przejechac wiecej niz 300 km jednego dnia (a to tez mozna policzyc na palcach obu dloni).
Dlatego pytam, bo serio tego nie rozumiem. Jechanie 500km+ to dla mnie ostatecznosc, wole wsiasc w samolot i podleciec
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.J🤬 elektryki.
Wyobrażacie sobie osiedle bloków 10 piętrowych i każdy ma elektryka, którego przez noc chce naładować. To przy każdym takim osiedlu powinna stać elektrownia atomowa żeby było ekologicznie.
Przyspieszenie jak w Lamborghini, cisza jak w Rolls Roys-ie, cena jak w Skodzie. Masz wszystko co najlepsze.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.