Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@Up
Niby tak, ale mając postawę humanoidalną może używać wszystkich przedmiotów,pojazdów dostosowanych do ludzi. Po za tym ja bym się bał na wojnie bardziej takiego co mi może teabaga zrobić niż co najwyżej się w kulkę zmienić
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
a po co pojazd przerośniętemu robalowi , który może się zmienić w kulkę i toczyć przeszło 100 km/h? Broń to samo, wmontowana w robota, siejąca totalny rozp🤬ol, a nie AK 47 dostosowane do człowieka. Swoją drogą jak Boston Dynamics takie rzeczy pokazuje publicznie to technologia, którą ma wojsko jest pewnie z 15 lat do przodu. Internet jest jak bulion pierwotny, prędzej czy później zagości tam coś samouczącego się i mamy przej🤬e
Technicznie rzecz ujmując robot bojowy nie powinien mieć kształtu humanoida, struktura typu pajęczak jest dużo bardziej stabilna
widocznie lepiej się rozgląda gdy głowa jest wysoko. a jesli pajęczak by był na tyle duży, że głowę by miał na tej samej wysokości co człowiek, to z kolei nie mieściłby się przez drzwi