Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jakby to powiedział gość który już nie r🤬a ( bo zmarł mu kot) to Oczywista oczywistość... Więc powiedz mi drogi kolego czy myślisz że zadziwisz nas tutaj czymś takim?
z ciekawosci wszedlem na tą strone: faceci-to..., posiedzialem tam jakies 15 minut i doszedlem do wniosku ze jezeli my - faceci jesteśmy kretynami, to ja nie mam określenia na kobiety. zresztą sami zobaczcie co tam się dzieje
z ciekawosci wszedlem na tą strone: faceci-to..., posiedzialem tam jakies 15 minut i doszedlem do wniosku ze jezeli my - faceci jesteśmy kretynami, to ja nie mam określenia na kobiety. zresztą sami zobaczcie co tam się dzieje
no kretynem jest ten co tą stronę robił o.O a do tego jeszcze chyba daltonista i html+php to uczył się hwg... dodatkowo strona zlinkowana z kilkoma innymi ultra c🤬jowymi stronami :|
Z czego tu się chwalić, ja przeszedłem rozmowę o pracę, "w trakcie", bo nie chciało mi się przerywać. Co prawda telefoniczna, wstępna, no ale musiałem się spodobać, bo pracę dostałem ;d Ale jeszcze nie zapytałem się rekruterki czy jej moje sapanie nie przeszkadzało....