Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Tak mam ból dupy, gdyż jestem jedynie zawistnym, zazdrosnym polaczkiem, którego nigdy nie będzie stać na taki samochód. I w ten sposób rekompensuję sobie małego k🤬sa; za pomocą klawiatury i internetów.
Trzeba być idiotą, żeby sobie jebnąć taką rejestrację. Jak ma polskie prawko, to pewnie panowie z drogówki przyczynią się do szybkiego uzbierania odpowiedniej liczby punkcików. No a w skuterze już takiej sobie nie zrobi...
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
"Krosfajer" cudowne dziecko "Krajzlera" i Mercedesa. Prawie 200 tyś( cena za nowy w latach produkcji) za plastik rodem z "sejczento". Plus to silniki merca, asymetryczne koła ( 18 przód, 19 tył) i wysuwana lotka. 220 kucy na tylnej osi łoi dupę tetetkom i imprezom a wersja SRT6 to wogóle miazga. Dobre auto dla kogoś kto nie wierzy w passaty, gaz w sekwencji i 1.9TDI no ale wiadomo w tym kraju prawda jest tylko jedna.
HAHAHAHHA Debil!!! Z pewnością policjanci mu popuszczą przy kontroli. Będzie i gaśnica, i apteczka, i milion spraw, o których nikt prócz policjantów nie ma pojęcia. Ale... Kto bogatemu zabroni?