Ja tam nie czaję tej zajawki z tatuażami. Często są robione pod wpływem chwilowego impulsu, a później ich właściciele z chęcią by się ich pozbyli.
podpis użytkownika
"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałemkażdy mój tatuaż to historia, więc na stare lata będą dla mnie jak pamiątka. I na hasło "jak Twoje dziary będą wyglądać jak będziesz stara?" - zawsze myślę sobie - no tak , jako 80 latka bez tatuaży będę mieć boskie ciało - ale z dziarami będę wyglądać jak pomarszczona star🤬a - Fuckin' logic ;]
każdy mój tatuaż to historia, więc na stare lata będą dla mnie jak pamiątka. I na hasło "jak Twoje dziary będą wyglądać jak będziesz stara?" - zawsze myślę sobie - no tak , jako 80 latka bez tatuaży będę mieć boskie ciało - ale z dziarami będę wyglądać jak pomarszczona star🤬a - Fuckin' logic ;]
Trzeba być idiotą by niszczyć sobie ciało pod pretekstem jakichś historii życiowych bądź przemyśleń. Buhaha to se kurna karteczkę nad łóżkiem przyczepcie.
podpis użytkownika
If you suffer from constipation, shit is better than salvation.podpis użytkownika
e01