Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
taki oto tatuaż wykonał swojej dziewczynie pewien artysta , który dowiedział się o jej zdradzie ,pierwotnie miał to być jakiś motyw z Narnii.
Został pozwany o 100,000 $
a na mistrzów wkleili z facebooka a na facebooka z pudelka a na pudelka z dupy i tak do usranej śmierci aż trafisz do Dailymail albo innego gówna które to zamieściło . K🤬a człowieku ja przychodzie po 9 godzinach roboty i myślisz że chce mi się przeglądać te wszystkie serwisy po to żeby zobaczyć gówno ? otóż odpowiedz brzmi NIE . Więc na drugi raz k🤬a pomyśl troche przed napisaniem bezsensownego OT ... skończyłem dziękuje .
I dobrze zdradliwej k🤬ie. Przykład na to jak baby są zakłamane. Jeszcze się jej zachciało darmowego tatuażu od jej chłopaka, który miał jej poświęcić tyle pracy i energii mimo, że ta głupia p🤬da robiła lody kolesiom gdzie popadnie. Tatuaż na całe plecy! Co najmniej 10 godzin tatuowania! Przynajmniej 2 koła PLN-ów!
Jakbym był sędzią to bym chłopaka uniewinnił, a tą sukę uśpił i kazał wytatuować na czole "darmowa k🤬a, z gównem na plecach."
Pozwała, ale c🤬ja może mu zrobić, ponieważ przed zrobieniem tatuażu, podpisała dokument. że wygląd tatuażu zależy od inwencji twórczej autora. Więc... dobrze tak suce.
Nie ma to jak znowu wyssane z palca informacje.
Zdjęcie z facebooka mojej koleżanki (na zdjęciu jej plecy).
Ta kupa to nie dziara, tylko długopisem ktoś to robił, za jej zgodą
No i zostawiam wszystkim bajkopisarzom wielkiego stolca w buzi pozdro