I bardzo dobrze. Jak ktoś nie potrafi jeździć zgodnie z przepisami, tylko próbuje nam tu robić drugą Rosję, to niech nie jeździ wcale! Mam nadzieję, że niedługo będzie tak, że urządzenia mierzące naszą prędkość, wyprzedzanie w nieprawidłowych miejscach, jazdę bez świateł, gadanie z komórką przy uchu itp. będą po prostu montowane w samochodach (z wykorzystaniem GPS i kilku czujników to nie jest trudne) i mandat będziesz dostawał automatycznie w momencie złamania prawa.
Jakby opozycja chciała stawiać fotoradary, a Tusk byłby przeciwny, to byście też go wyzywali, że jest chory, bo nie dba o bezpieczeństwo.
I bardzo dobrze. Jak ktoś nie potrafi jeździć zgodnie z przepisami, tylko próbuje nam tu robić drugą Rosję, to niech nie jeździ wcale!
Ja nie wiem dlaczego wszyscy tak się burzą o te fotoradary.
Kiedy stoją oznakowane działają dwustrefowo. Jak próg zwalniający przed nimi i bramka startowa za nimi.
Gdyby wszyscy jeździli zgodnie z przepisami, to te urządzenia w ogóle nie byłyby potrzebne. Zastanówcie się więc jak wpłynąć na to, żeby nie trzepali na was kasy. Może po prostu jeździjcie przepisowo?
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein